RADOVI U TOKU: Koje ulice su zatvorene od danas, a koje će biti od ponedeljka

RADOVI U TOKU: Koje ulice su zatvorene od danas, a koje će biti od ponedeljka

Kako smo već najavili, od danas, 16. marta, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vrelovoda u ulicama Skerlićeva, Zlatne grede, Đorđa Jovanovića i Save Vukovića, u delu Podbare doći će do privremene izmene režima saobraćaja.

Zabrana odvijanja saobraćaja važiće za ulice Zlatne grede (od Ulice Đorđa Jovanovića do Daničićeve ulice) i Skerlićevu.

Izmena režima saobraćaja u delu Podbare od četvrtka

Do 10. aprila saobraćaj se neće odvijati u Ulici Đorđa Jovanovića i to od Kosovske ulice do raskrsnice ulica Đorđa Jovanovića, Save Vukovića, Skerlićeve i Zlatne grede, i u Ulici Save Vukovića, od Ulice zemljane ćuprije do raskrsnice ulica Đorđa Jovanovića, Save Vukovića, Skerlićeve i Zlatne grede.


U periodu od 20. (ponedeljak) do 30. marta, zbog radova u ulicama Branka Radičevića i Đorđa Zličića, određuje se privremena zabrana odvijanja saobraćaja na raskrsnici Kisačke ulice i Bulevara Jaše Tomića. Biće omogućena desna skretanja iz Kisačke ulice na Bulevar Jaše Tomića i iz Bulevara Jaše Tomića u Kisačku ulicu.

Od 30. marta do 18. aprila, određuje se izmena režima saobraćaja na Bulevaru Jaše Tomića, od Ulice Save Kovačevića do raskrsnice Kisačke ulice i Bulevara Jaše Tomića, pri čemu će se saobraćaj odvijati dvosmerno u kolovoznoj traci sa neparne strane Bulevara Jaše Tomića, sa po jednom saobraćajnom trakom po smeru. Biće omogućena leva i desna skretanja sa Bulevara Jaše Tomića u Kisačku ulicu.

Kružni tok

Od ranije je na snazi izmena režima saobraćaja na Bulevaru cara Lazara, gde je, za potrebe izvođenja radova na izgradnji kružnog toka, zatvorena kolovozna traka u smeru ka keju, od TC "Promenada" do Fruškogorske ulice, dok se saobraćaj odvija dvosmerno na suprotnoj traci. Sa Bulevara cara Lazara nije moguć pristup Fruškogorskoj ulici.

Privremena zabrana odvijanja saobraćaja važi i u Ulici dr Ivana Ribara (od Ulice narodnog fronta do Ulice Blagoja Parovića), do 14. jula ove godine, zbog radova na rekonstrukciji kanalizacione mreže. U zoni raskrsnice Ulice Narodnog fronta i Ulice dr Ivana Ribara saobraćaj će se, u ovoj fazi radova, odvijati neometano.

Futog

Saobraćaj je obustavljen i u Ulici cara Lazara, u Futogu, na deonici od Ulice Branka Radičevića do Ulice Braće Bošnjak, dok budu trajali radovi na ovoj deonici.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan