RADOVI U TOKU: Od danas zatvoren deo Futoga, a od petka će i deo Begeča biti bez saobraćaja

RADOVI U TOKU: Od danas zatvoren deo Futoga, a od petka će i deo Begeča biti bez saobraćaja

Iz Gradske uprave javljaju da su povoljni vremenski uslovi prethodnih dana iskorišćeni su za intenzivno izvođenje radova u okviru redovnog održavanja objekata putne privrede, kako bi se obezbedilo što efikasnije i učinkovitije odvijanje saobraćaja na teritoriji Grada Novog Sada.

Danas, 14. marta, otpočeli su radovi u Ulici cara Lazara, u Futogu, na deonici od ul. Branka Radičevića do Braće Bošnjak, na kojoj je saobraćaj potpuno obustavljen. Početkom aprila tekuće godine, nakon završetka ove deonice, koja predstavlja prvu fazu radova, otpočeće druga faza, kojom je obuhvaćena deonica od ulice Braće Bošnjak do državnog puta.

U Begeču, u petak, 17. marta, počinju radovi u Ulici Branka Radičevića. Radovi će se izvoditi na deonici od Ulice Vuka Karadžića do Dunavske ulice. Prilikom izvođenja radova, saobraćaj na ovoj deonici neće se odvijati. Radovi će trajati oko dvadeset dana.

Radovi na popravci kolovoza u jednosmernoj Ulici Ilije Vučetića u Novom Sadu u završnoj su fazi.

Kako bi odvijanje saobraćaja bilo što bezbednije i ekonomičnije, iz Kabineta gradonačelnika mole sve učesnike u saobraćaju da imaju strpljenja i razumevanja i da posebnu pažnju obrate na saobraćajnu signalizaciju.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan