RAJ ZA PIVOPIJE: "Beer Garden" po prvi put i u Novom Sadu

RAJ ZA PIVOPIJE: "Beer Garden" po prvi put i u Novom Sadu

Manifestacija koja je prošlog leta zauzela posebno mesto u srcima Beograđana i brojnih turista, ove godine će po prvi put biti održana u još dva grada.

Kako saznajemo, prvi "APA Beer Garden" u Novom Sadu biće održan u periodu od 24. juna do 3. jula na Štrandu (preko puta Ribarskog ostrva), a od 1. do 10. jula u Zastavinoj bašti u Kragujevcu. U oba grada posetioci će svakog dana, u prirodnom hladu, uživati u različitim vrstama domaćih i stranih piva, dok ih u večernjih časovima očekuju nastupi popularnih bendova.

Takođe, posetioce "Beer Gardena" očekuju brojna iznenađenja i besplatni programski sadržaji, a specijalno za potrebe manifestacije, Apatinska pivara će uvesti ekskluzivne pivske brendove iz Irske, Kanade, Amerike i drugih zemalja koji se inače ne mogu naći u ponudi na domaćem tržištu.

BEER GARDEN 2015: Prvi "Beer Garden" je za 34 dana posetilo 90.000 ljudi, koji su uživali u 70 muzičkih koncerata, a uz kids, pet i bike friendly politiku, "Beer Garden" je pružio osećaj potpune opuštenosti i neposrednosti, koji je svakom posetiocu dočarao pravi Beograd - kosmopolitski i srdačan grad, željan da svojom nekonvencionalnošću privuče goste iz svih krajeva sveta.

Oceni vest:
3
3

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan