RANČEVI ZA  ŠKOLARCE I PREDŠKOLCE: Kvalitet, izdržljivost i vrhunski dizajn na prvom mestu!

RANČEVI ZA  ŠKOLARCE I PREDŠKOLCE: Kvalitet, izdržljivost i vrhunski dizajn na prvom mestu!

Ako step po prirodi esteta, koji za svoje najbliže i sebe želi samo ono najbolje i najkvalitetnije – brendovi "Extreme for me" i "For me" definitivno bi trebalo da budu vaš izbor. Njihov dizajn, a pre svega kvalitet i funkcionalnost, zadovoljavaju i mušterije s najvišim kriterijumima, i svrstavaju proizvode ove robne marke u sam vrh sveta rančeva.

“Extreme 4me” brend je namenjen tinejdžerima, kojima, kao što znamo iz iskustva, nije lako ugoditi. Mladi žele da budu originalni i da se po nečemu izdvajaju od svojih drugara. Izgled torbe ili ranca uglavnom je ono što im je najbitnije – da je lep i u trendu – ali smo isto tako uvereni da naši tinejdžeri imaju i dovoljno godina da umeju da cene i kvalitet i funkcionalnost.

Dizajn “Extreme 4me” torbi je specifičan, izbalansiran tako da će svako naći nešto što odogovara njegovom senzibilitetu. Rančevi su rađeni s takvim detaljima da će zadovoljiti i najveće probirljivce.

Kvalitet “Extreme 4me” posebna je priča. Rančevi ovog brenda napravljeni su od visokokvalitenog, vodootpornog i izdržljivog materijala. Imaju anatomska ojačanja tako da će, bez obzira koliko knjiga stavi u njega, teret za kičmu vašeg deteta biti podnošljiv. Naramenice su dovoljno široke da se ne usecaju u ramena, ali ne i preširoke kako ne bi pritiskale pazuh.

Takođe, sa “Extreme 4me” rančevima neće se dogoditi da vam se ključevi zagube u torbi, pa da gubite dragoceno vreme tražeći ih, jer imaju poseban deo za ključeve i dodatne sitnice, ojačanja rukohvata i dna samog ranca, kao i ono što je u današnje vreme postalo preka potreba – pregradu za laptop.

U ovogodišnoj kolekciji “Extreme 4me” predstavljeno je 37 modela ranaca, od kojih je osam na jedno rame i s pregradom za laptop. Zanimljivo je naglasiti da ih mogu nositi i oni koji  više nisu tinejdžeri –  dizajn im je dovoljno uklopljiv, a kvalitet, kako rekosmo, vrhunski.

Vreme kad su se torbe delile na “roze za devojčice” i “plave za dečake” odavno je prošlo. Vaši mališani biće srećniji ako im kupite torbu koja im se dopada. Jarke, vedre boje, s popularnim dezenima, deo su nove kolekcije brenda “For me”, koji je namenjen najmlađima od predškolskog uzrasta. “Trixie girls”, “Lady Bag” i “Butterfly” dezeni su koji će oduševiti baš svaku devojčicu, a “Basketball”, “Tennis” ili “Footbal” svakog dečaka.

Svaka torba je, zapravo, čitav set, jer pored nje u kompletu dolaze još i pernica – okrugla ili četvrtasta – ili pernica s tri zipa, kao i vreća za opremu za fizičko, te ćete tako jednom kupovinom zadovoljiti kompletne potrebe svog deteta.

Materijali od kojih su izrađeni rančevi “For me” vrhunskog su kvaliteta – nepromočivi su i imaju ojačana na dnu ranca, kao i ergonomska anatomska leđa, zahvaljujući kojima težinu ranca jednog predškolca, recimo, čini podnošljivom za njegov uzrast.

Treba napomenuti i da je – s ovakvim kvalitetom izrade i materijala – torba teška, odnosno laka svega 1.200 grama.

Na tu težinu treba još dodati i knjige, sveske, olovke, bojice pa čak i flašicu s vodom i eventualnu užinu, tako da, kad sve zbrojimo, lako možemo doći i do težine od nekoliko kilograma.

Kad malo bolje razmislimo, dobra torba sa anatomskim ergo-sistemom upravo je ono što bi našim mališanima trebalo nabaviti pred novu školsku godinu.

Kompanija Univerzal iz Novog Sada proizvođač je i distributer ovih brendova, kao i prateće opreme i školskog pribora. 

PR tekst

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan