Randelj i Belegišanin na protestu SZS u petak na Pozorišnom trgu

Randelj i Belegišanin na protestu SZS u petak na Pozorišnom trgu

Protesti protiv režima Aleksandra Vučića u Novom Sadu nastavljaju se u petak, 27. decembra na Pozorišnom trgu sa početkom u 18 časova.

Na skupu će biti reči o stanju u kulturi i mada će se najviše govoriti o tome kakva je kultura danas u Novom Sadu, a kakva bi trebalo da bude, poruke poslednjeg protesta u ovoj godini nesumnjivo imaju i širi značaj od lokalnog. Građanima okupljenim na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta govoriće reditelj i književnik Milan Belegišanin i novinar i publicista Đorđe Randelj.

Organizatori su najavili da će sa protesta "i ovog puta biti upućen poziv opozicionoj, demokratskoj i građanskoj javnosti u Novom Sadu i čitavoj zemlji na zajedničku borbu za slobodne i poštene izbore na kojim će biti smenjen korumpirani režim Aleksandra Vučića i njegovih pristalica".

"Savez za Srbiju" i još neke opozicione političke organizacije i građanske inicijative donele su odluku da ne učestvuju na lažnim izborima koje vođa režima Aleksandar Vučić i njegovi poslovni i politički partneri pripremaju za proleće naredne godine – navodi se u saopštenju SZS.

Oceni vest:
3
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Iznogud

  pre 1630 dana i 12 sati

  Nema ovde prave opozicije....ovo je sve glupost...

  Oceni komentar:
  1
  7