Raspevani frizer oduševio publiku (FOTO i VIDEO)

Raspevani frizer oduševio publiku (FOTO i VIDEO)

Poznati novosadski frizer Petar Kostić u nedelju je pokazao da ima odličan talenat i za pevanje, pošto je u punoj sali kluba "Biznis na štiklama" u ulici Vase Stajića, održao koncert.

Događaj u organizaciji muzičke radionice "Mi & La 021" koju vodi nastavnica pevanja Mila Dumedaš, pružio je prisutnima dva sata nezaboravnog uživanja.

U izjavi za portal Mojnovisad.com Kostić je rekao da odmalena voli da peva, ali da je bilo potrebno vremena da skupi hrabrost kako bi usavršio talenat i ostvario želju da stane pred publiku.

Pre nešto više od godinu dana počeo sam ići jednom nedeljno na časove kod Mile, a prvi nastup sam imao na humanitarnom koncertu na Detelinari. Ovaj današnji je rezultat dosadašnjeg rada. Pesme smo birali zajedno i to je repertoar koji sam do sada gradio i koji ću nastaviti da proširujem. Imao sam večeras tremu, ali kada sam počeo pevati opustio sam se i mislim da sam lepo sve izveo – rekao je Petar.


A koliko je uspeo da usavrši talenat pokazala je i reakcija publike koja je često pevala zajedno sa njim i aplauzom ispratila završetak svake pesme. Nizali su se hitovi, kako stranih, tako i domaćih pevača i muzičkih grupa. Prisutni su mogli da uživaju u hitovima Parnog valjka, Olivera Dragojevića, Tošeta Proeskog, Dženana Lončarevića, Željka Joksimovića, Brajana Adamsa, kao i grupa ABBA, Eurythmics, ali i mnogih drugih.


Ovaj uspešni frizer završio je u mladosti i dve godine osnovne muzičke škole.

Tamo sam i upoznao svoju sadašnju nastavnicu pevanja, jer smo zajedno sedeli u klupi. Svirali smo isti instrument, hornu. Ja sam prestao da idem, ona je nastavila i završila i sada ona uči mene – objasnio je Kostić.

Nekadašnja drugarica iz klupe, a sada osnivač i nastavnica Škole pevanja za velike i male "Mi & La 021", Mila Dumedaš, nije krila zadovoljstvo učenikom.

– Iznenadio me je kada se javio jer do sada muškarci nisu često dolazili na časove pevanja, ali se to polako menja. Petar ima veliki talenat, ali mora i da vežba. Večaras je pokazao šta i koliko može. Ovo je tek početak i videćemo dokle će stići. Lično sam jako zadovoljna i bio je savršen što se mene tiče – rekla je Dumedaš.


Ona se zahvalila i klubu "Biznis na štiklama" koji je ustupio svoje prostorije za koncert.

U publici koja je u nedelju pratila nastup Petra Kostića, pored prijatelja, klijenata i rodbine, nalazili su se i sin i supruga Jelena. On je kao bis izveo pesmu "Jedna zima sa Kristinom" od Zdravka Čolića, ali otpevao ju je kao za Jelenu i time završio koncert.

Oceni vest:
13
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan