Raspisan konkurs za festival "Videomedeja"

Raspisan konkurs za festival "Videomedeja"

U toku je konkurs za 20. Međunarodni video festival "Videomedeja" koji če se održati od 21. do 23. oktobra u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine.

Kao i prethodnih godina, organizatori traže nove umetničke video-radove, kratke filmove, medijske instalacije, audio-vizuelne nastupe, url projekate i open source aplikacije. Takođe, iz "Videomedeje" očekuju i predloge urednika i producenata/distributera za netakmičarski revijalni deo programa.

Rok za prijave je 30. jun 2016. godine, a više informacija o slanju umetničkih radova naći ćete na sajtu videomedeja.org.

Međunarodni video festival "Videomedeja" osnovna je aktivnost udruženja"Videomedeja". Ova, u potpunosti neprofitna manifestacija, održava se svake godine u trajanju od nekoliko dana. Festival se sastoji od takmičarskog programa i različitih pratećih programa koji se, u zavisnosti od trenutne produkcije i koncepcije, dešavaju u Novom Sadu.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

elektrovojvodina sahrane Isključenje struje novorođenčad horoskop isključenja struje policija JKP Vodovod i kanalizacija sahrane novi sad novosađani betanija novosadska policija bebe izmena režima saobraćaja opens 2019 jkp isključenje vode klinika za ginekologiju i akušerstvo Elektrodistribucija Novi Sad bez vode opens distrikt jkp lisje gradsko groblje raspored sahrana i ispraćaja Novo naselje bez struje raspored sahrana novi sad novosadsko porodilište servisne informacije novi sad servisne informacije