Raspored odnošenja baštenskog otpada u Novom Sadu i okolini

Raspored odnošenja baštenskog otpada u Novom Sadu i okolini

Ekipe "Čistoće" odnosiće baštenski otpad iz Budisave, Šangaja, Stepanovićeva, Kisača, sa Satelita i Banatića (po pozivu) u ponedeljak.

Taj posao će u utorak (26. septembra) obavljati u Kaću, a u sredu (27. septembra) u Rumenki, na Sajlovu, Adicama, Avijatičarskom naselju i Grbavici, po pozivu. Otpad će se u četvrtak (28. septembra) uklanjati iz Sremske Kamenice, Ledinaca i Bukovca. U petak (29. septembra) "Čistoća" će otpad odnositi s Podbare, Salajke, Čeneja, Adamovićevog naselja, Detelinare, dela Bulevara (kod stanice), iz Velikog rita, Malog Beograda i Pejićevih salaša.

Redovni godišnji program uklanjanja baštenskog otpada, trajaće do kraja novembra. Trava, granje, lišće, korov i sličan otpad organizovano će se odnositi iz svih naselja s individualnim tipom stanovanja po preciznom rasporedu.

Građani treba da do šest časova ostave baštenski otpad ispred svojih kuća, na istom mestu gde ostavljaju kante za smeće. Otpad treba da bude upakovan u kese, džakove ili kutije, a granje povezano u snopove, ukoliko se ne može drugačije složiti.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

horoskopski znaci Isključenje struje isključenje vode novosadska policija crna hronika RHMZ Elektrodistribucija Novi Sad bez vode raspored sahrana i ispraćaja bebe vremenska prognoza novi sad novosadsko porodilište preminuli novi sad dnevni horoskop gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević jkp lisje elektrovojvodina servisne informacije novi sad novosađani betanija isključenja struje JKP Vodovod i kanalizacija sremski karlovci novorođenčad Vreme u Novom Sadu Republički hidrometeorološki zavod horoskop klinika za ginekologiju i akušerstvo sahrane novi sad raspored sahrana novi sad