RASPRODAJA: Evo koliko košta letnja obuća u novosadskim prodavnicama i šta je ove sezone u modi

RASPRODAJA: Evo koliko košta letnja obuća u novosadskim prodavnicama i šta je ove sezone u modi

Vreme je za kupovinu: u većini novosadskih prodavnica cene sandala su snižene – ponegde i do 70 odsto.

Radnje su odlično snabdevene letnjom obućom, a čini se da je ove sezone sve u modi – od ravnih sandala, preko onih na štiklu, do baletanki i letnje obuće sa plutom. Jeftine baletanke mogu da se pazare u mnogim high street brendiranim radnjama i one su obično napravljene od materijala koji omogućavaju stopalima da dišu. Ukoliko ste u potrazi za udobnim baletankama, savet je da birate modele od kože, jer ovaj materijal pruža udobnost i duže traje. Letnja obuća na šnir je takođe zastupljena, što ne treba da čudi jer su ovi modeli uglavnom udobni i slažu se uz svaku odevnu kombinaciju. Veliki je izbor i obuće na potpetice.


U prodavnici
"CCC" koji je i najveći proizvođač obuće u Poljskoj, a čija se radnja nalazi u "Promenadi", izbor sandala je zaista veliki, a one brenda "Lasocki" u raznim bojama, umesto dosadašnjih 4.300 staju 2.579 dinara. Za letnju obuću "Go Soft" sada treba da izdvojite 3.999 dinara, dok je njihova redovna cena pre sniženja bila dve hiljade više. Sandale na platformu "DeeZee" koje su koštale 5.500 sada mogu da se pazare po ceni od 3.298 dinara. Ukoliko vam je i to skupo, ovde imaju i modele po ceni od 1.300 dinara. Muške sandale na kaišiće u crnoj i smeđoj boji staju između 3.000 i 6.000 dinara, a dečje su od 1.790 do 3.000 dinara.


U radnjama
"Opposite" ove sezone možete da pazarite sve aktuelne svetske fashion modele koji će vam osvežiti i upotpuniti outfit, a ujedno će vam pomoći da se izrazite kroz modni stil. Naime, ovaj brend drži sve tipove ženske, muške i dečije obuće. Cene su za naše prilike vrlo popularne. Trenutno imaju akciju "Drugi krug" te, ukoliko jedan model kupite po redovnoj ceni, druge dobijate za dinar. Ženske sandale staju od 799 do 3.000 dinara, dečje sandale se kreću u rasponu od 700 do 1.200 dinara.

 


Za Novosađane koji bi da uštede na sezonskoj obući preporuka da prošetaju do prodavnica
obuće "Metro" jer trenutno na pojedine modele imaju sniženja i do 70 odsto. Kod njih mogu da se kupe i popularne špagerice u raznim bojama, kao i otvorene sandale sa plutom, ravni modeli i oni na potpeticu, a cena je od 1.500 do 2.000 dinara. Inače, od svih letnjih komada obuće, ravne sandale se smatraju najpraktičnijim, jer su udobne, brzo se obuvaju, a i lepo se uklapaju uz sve odevne kombinacije. Cene muških i dečjih sandala su takođe veoma povoljne i staju kao i ženske.

"Deichmann" nudi veliki izbor modela i robnih marki za žene, muškarce, decu, bilo da se radi o stilu koji je u trendu ili o ležernoj varijanti. U njihovim radnjama cena sandala je od 1.500 do 3.500 dinara, pa naviše.


"Planici" su pojedini modeli na sniženju od 20 do 30 odsto, a oni imaju veliki je izbor ženski, muških i dečjih sandala. Ženske sandale raznih modela su u rasponu od 4.780 do 8.000 dinara. U okviru ove radnje roditelji svoju decu mogu da ponove obućom marke Ciciban, a dečja obuća se može naći po ceni od tri do pet hiljada dinara.


Za Novosađane i Novosađanke koji vole nešto alternativniju robu ponuda letnje obuće u prodavnicama
"Office shoes" je odlična. Kod njih je obuća nešto skuplja, ali ona na sniženju staje od 5.000 do 5.300 dinara. Inače, Office Shoes je multinacionalna kompanija sa regionalnim sedištem u Srbiji koja se bavi maloprodajom i veleprodajom svetski poznatih brendova obuće kao što su: Lacoste, Cat, Vans, Palladium, Polo Ralph Lauren, Skechers, Gant, Timberland, Converse i drugi. Ima preko 50 svojih maloprodajnih mesta u regionu – u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji.

Oceni vest:
10
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Tina

    pre 605 dana i 15 sati

    KOd nas je rasprodaja sam za obucu broj 36 i odecu xs. I sledece godine se pojave isti ti modeli 50% skuplji. To je nasa trzisna ekonomija.

    Oceni komentar:
    3
    1