Regionalna audicija za violiniste i pijaniste

Regionalna audicija za violiniste i pijaniste

Multikultivator servis za razvoj kulture i umetnosti i Centar za edukaciju i umetnost življenja "Synesthesia 7" u saradnji sa Fakultetom umetnosti Čengdu Univerziteta iz Kine organizuju u Beogradu regionalnu audiciju za dodelu stipendija i upis studenata za upis violinista i pijanista na osnovne i master studije.

Audicije u Beogradu biće održane 6. i 7. maja u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine, a namenjene su kandidatima iz Srbije i zemalja u okruženju.

Rok za prijavljivanje je 26. april. China-ASEAN Arts College dodeliće pune stipendije (školarina, troškovi smeštaja, zdravstveno osiguranje i troškovi života) za 20 kandidata (10 violinista i 10 pijanista) u ukupnoj vrednosti više od 600.000 dolara, kao deo interkontinentalnog projekta "Jedan pojas - jedan put".

Više informacija potražite na sajtu Multikultivatora.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Novo naselje Srbija betanija policija bebe servisne informacije novi sad novorođenčad klinika za ginekologiju i akušerstvo JKP Vodovod i kanalizacija horoskopski znaci Petrovaradin horoskop novi sad elektrovojvodina exit festival štrand istraživanje exit festival novi sad bez vode isključenja struje jkp novosadska toplana novosadska policija novosađani Isključenje struje Republički hidrometeorološki zavod Vreme u Novom Sadu vremenska prognoza novi sad isključenje vode exit 2018 novosadsko porodilište