Registarske tablice u Novom Sadu čekaju i po nekoliko nedelja

Registarske tablice u Novom Sadu čekaju i po nekoliko nedelja

Građani Novog Sada, Bačke Palanke i drugih mesta u Vojvodini čekaju da dobiju registarsku tablicu i po nekoliko nedelja.

U Policijskoj upravi u Novom Sadu građani dobijaju odgovore da tablica nema i da ne znaju kad će ih biti, prenosi Radio 021.
 
Novosađanin koji je jutros došao u šalter salu zgrade novosadske policije da proveri da li su tablice napokon stigle prokomentarisao je kako je nemoguće da se zbog ovako trivijalne stvari pravi problem.
 
Nemoguće je da nije predviđeno koliko ljudi će tražiti tablice u toku jednog meseca. Mi imamo pravo da vozimo svoja kola. Ovako nam je to pravo onemogućeno.
 
Kako za 021 kaže Goran iz Bačke Palanke, ni tamošnja lokalna policijska uprava nije u mogućnosti da mu da registarsku tablicu, a nisu mogli da mu kažu ni kada će se to promeniti. Da bi koristio svoj auto, morao je da uzme probne tablice.
 
U ponedeljak sam ih platio 5.600 dinara i važile su do srede. Pošto ni u sredu nisam dobio tablice, da bih mogao da vozim sa probnim tablicama, morao bih ponovo da platim taj iznos -  priča Goran.
 
Opširnije o ovoj temi pročitajte ovde.
Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan