Rekreacija na bazenu Spensa

Rekreacija na bazenu Spensa

Upis u sportsko-rekreativne škole na zatvorenom bazenu Spensa počinje od 28. oktobra. Građani mogu da se prijave za programe na blagajni Spensa, svakog dana od 10 do 20 časova.

Osnovni kurs obuke neplivača košta 2.300, a program počinje 2. novembra.

Program „Tata – mama plivajte sa nama“ košta 2.000, a za svako naredno dete plaća se 1.500 dinara. Termin je utorkom i četvrtkom od 18.45 do 19.30 sati, a program počinje 3. novembra.

Cena kursa akvarobika je 2.000 dinara, a vežba se dva puta nedeljno, utorkom i četvrtkom od 20.30 do 21.15. Za kurs u kojem se vežba tri puta nedeljno, cena je 2.500 dinara, a termini vežbanja su ponedelja, sreda i petak od 20.30 do 21.15 časova. Program počinje 2. novembra.

Detaljnije informacije o svim programima mogu da se dobiju na blagajni Spensa.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

klinika za ginekologiju i akušerstvo elektrovojvodina Isključenje struje obustava rada jkp lisje bez vode raspored sahrana i ispraćaja Elektrodistribucija Novi Sad Spens JKP Vodovod i kanalizacija novosadsko porodilište štrajk poštara betanija servisne informacije astrologija raspored sahrana novi sad zodijak isključenje vode Bukovac vremenska prognoza novi sad štrajk u pošti novorođenčad horoskop servisne informacije novi sad bebe bez struje dnevni horoskop pošte srbije sahrane novi sad isključenja struje