Renoviran objekat MZ Rumenka

Renoviran objekat MZ Rumenka

JP „Poslovni prostor“ je u skladu sa zahtevima koje je MZ  „Rumenka“ postavila, izvršilo rekonstrukciju objekta ove mesne zajednice u Vojvođanskoj ulici, a uloženo je milion i po dinara.

Predsednica MZ  „Rumenka“ Snežana Nešović zahvalila se gradu i JP  „Poslovni prostor“ na ukazanoj brizi i sprovedenim radovima na dotrajalom objektu, koji će poboljšati uslove rada te Mesne zajednice.

- Posle 16 godina smo dobili renovirane prostorije u kojima su smeštene Mesna kancelarija, kao i Mesna zajednica, a čija površina iznosi ukupno oko 300 metara kvadratnih. Renovirani prostor sada pruža mogućnost svim udruženjima koja postoje na teritoriji Rumenke, da ga koriste za svoje aktivnosti u terminima predviđenim rasporedom propisanim na sedmičnom nivou - rekla je Snežana Nešović.

Na objektu Mesne zajednice  „Rumenka“ izvršeni su radovi na popravci krovnog pokrivača, zameni stolarije, oluka, keramike, bravarskih elemenata, kao i molersko - farbarski radovi na enterijeru i eksterijeru, a objekat je danas obišao gradonačenik Novog Sada Miloš Vučević.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan