Renoviran objekat MZ Rumenka

Renoviran objekat MZ Rumenka

JP „Poslovni prostor“ je u skladu sa zahtevima koje je MZ  „Rumenka“ postavila, izvršilo rekonstrukciju objekta ove mesne zajednice u Vojvođanskoj ulici, a uloženo je milion i po dinara.

Predsednica MZ  „Rumenka“ Snežana Nešović zahvalila se gradu i JP  „Poslovni prostor“ na ukazanoj brizi i sprovedenim radovima na dotrajalom objektu, koji će poboljšati uslove rada te Mesne zajednice.

- Posle 16 godina smo dobili renovirane prostorije u kojima su smeštene Mesna kancelarija, kao i Mesna zajednica, a čija površina iznosi ukupno oko 300 metara kvadratnih. Renovirani prostor sada pruža mogućnost svim udruženjima koja postoje na teritoriji Rumenke, da ga koriste za svoje aktivnosti u terminima predviđenim rasporedom propisanim na sedmičnom nivou - rekla je Snežana Nešović.

Na objektu Mesne zajednice  „Rumenka“ izvršeni su radovi na popravci krovnog pokrivača, zameni stolarije, oluka, keramike, bravarskih elemenata, kao i molersko - farbarski radovi na enterijeru i eksterijeru, a objekat je danas obišao gradonačenik Novog Sada Miloš Vučević.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

betanija bebe isključenje vode isključenja struje 27. novosadski maraton izmena režima saobraćaja raspored sahrana novi sad RHMZ novosadska policija servisne informacije klinika za ginekologiju i akušerstvo bez vode jkp novosadska toplana jkp lisje bez struje sahrane novi sad JKP Vodovod i kanalizacija Isključenje struje servisne informacije novi sad novorođenčad novosadsko porodilište Spens KCV vremenska prognoza novi sad novosađani elektrovojvodina mup novi sad Elektrodistribucija Novi Sad Aleksandar Vučić raspored sahrana i ispraćaja