Reorganizacija programa: Bez Daška i Mlađe na Radiju B92!

Reorganizacija programa: Bez Daška i Mlađe na Radiju B92!

Najpopularniji novosadski jutarnji radijski dvojac Daško i Mlađa, voditelji emisije "Uzbudilnik" više neće buditi Srbiju preko frekvencija Radija B92, već će morati da potraže novu radijsku sredinu, saznaje mojnovisad.com!

Ovu informaciju potvrdio nam je i Mladen Urdarević uz napomenu da se trenutno on i kolega iz studija Daško Milinović nalaze na odmoru i da će se o svojoj daljoj budućnosti u etru radijskog programa odlučivati kad završe sa letnjim raspustom.

Nakon ukidanja informativnog programa koje je počelo u četvrtak 9. jula, i urednici drugih autorskih emisija zabavnog programa na Radiju B92 obavešteni su da će i njihove emisije biti ukinute, te im se zahvaljuju na dosadašnjoj saradnji.

Što se dvojca "Uzbudilnika" tiče Daško i Mlađa poslednju objavu na svom fejsbuk profilu imali su 9. jula pred odlazak na godišnji:

"Drage slušalice i slušaoci, narode uzbudilničarski...
Malo ćemo da se odmorimo pa onda u nove radne pobede.
Trebalo je da se čujemo i sutra ali izbila je muzika (Wind of change) pa ćemo dan ranije na ferije... Kao i uvek, javimo vam sve ovde kad budemo imali šta.
Ne brinite, nisu nas streljali!"

I pored nagađanja, ni Daško ni Mlađa nisu zvanično potvrdili da će odlazak na godišnji bar što se B92 tiče da se protegne unedogled, odnosno da se sa odmora više neće vraćati u etar ove radio-stanice, a jedna od najslušanijih jutarnjih radijskih emisija u Srbiji tako će morati da pronađe novog emitera.

"Nisam proveravao mejl firme, pa ne znam da li su nam slali obaveštenje koje su poslali i autorima drugih emisija, ali je tačno da smo počišćeni sa B92. Trenutno smo na odmoru pa kad se vratimo, nastavljamo pregovore sa drugim radio-stanicama. Ima par zainteresovanih", napisao nam je Mlađa.

On je dodao da se rukovodstvo njihove sada već bivše firme ponelo nefer prema njima, ali dodaje da su "na takve rastanke već navikli".

Oceni vest:
2
18

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Mima

  pre 2015 dana i 18 sati

  Više ne slušam ovaj radio!

  Oceni komentar:
  3
  34
 • Relja

  pre 2015 dana i 13 sati

  I ostadose samo 021, 202 i Index od normalnih.

  Oceni komentar:
  7
  18
 • Goran

  pre 2015 dana i 8 sati

  Steta.. B92 je svoj profil izgradio upravo na konfrontaciji sa, u datom trenutku, aktuelnom vladajucom strukturom. Sada su, zajedno sa slucajem Olje Beckovic, da prostite, pojeli vlastito govno. Tuga!

  Oceni komentar:
  1
  21
 • Bulaja

  pre 2015 dana i 18 minuta

  Od kad su Gorica i Dragan presli na Index, samo to i slusam!

  Oceni komentar:
  4
  5
 • Dejan Nis

  pre 2014 dana i 13 sati

  Nadam se samo da ce taj radio na kome ce raditi D&M posle odmora,moci da se slusa sirom Srbije,ili barem preko neta. Pozdrav iz Nisa najslusanijem radijskom dvojcu!

  Oceni komentar:
  3
  9
 • yz

  pre 2014 dana i 13 sati

  Predjite na index,izes b92 nek slusa ko hoce ,meni su oni zakon ma gde bili

  Oceni komentar:
  2
  8
 • gg

  pre 1961 dan i 19 sati

  Ni ja više u životu neću slušati B92. Koji su to idioti kad su prekiuli saradnju sa ljudima koji su najzaslužniji što sam uopšte počeo da slušam radio B92.

  Oceni komentar:
  1
  8
 • Jozef

  pre 1940 dana i 23 sata

  Malo, malo pa šalju nekog na višegodišnji " godišnji odmor ", ili im nude nepristojne ponude. Toliko o slobodi govora i mišljenja!

  Oceni komentar:
  1
  3
 • dada

  pre 1922 dana i 20 sati

  razočarana sam što nema više Daška i Mlađe, samo mi je Milica ostala. Mislim da ću promijeniti frekvenciju mog dragog radija. iz zg sam, ali obožavala sam B92 pogotovo s Daškom i Mlađom, a ovako... vidjet ću. srdačan pozdrav iz zg

  Oceni komentar:
  1
  3