Rešavanje problema atmosferskih voda u delu Slane bare

Rešavanje problema atmosferskih voda u delu Slane bare

U skladu sa Programom uređivanja građevinskog zemljišta za 2016. godinu, JP Zavod za izgradnju grada počinje danas radove na izgradnji atmosferske kanalizacije na uglu Ritske i Čenejske ulice.

- Izgradnjom nedostajućeg dela mreže na uglu navedenih ulica, sa potrebnim šahtovima, slivnicima i slivničkim vezama, omogućiće se da se atmosferska kanalizacija, koja je ranije izgrađena u Ritskoj ulici, dovede u funkcionalno stanje.

Na ovaj način rešava se problem odvođenja površinskih voda na širem prostoru, pošto se i druge ulice koje gravitiraju ka Ritskoj mogu priključiti na izgrađenu atmosfersku kanalizaciju. Površinske voda sa ove lokacije zacevljenim sistemom atmosferske kanalizacije odvodiće se do kanala duž Sentandrejskog puta.

Izvođač radova na izgradnji atmosferske kanalizacije u Ritskoj ulici je GP „Graditelj NS“, ukupna vrednost investicije je 1.648.871 dinara, a ugovoreni rok za završetak radova je 75 kalendarskih dana - navodi se u saopštenu Zavoda za izgradnju grada.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bez vode novorođenčad Isključenje struje raspored sahrana novi sad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Vreme u Novom Sadu servisne informacije horoskopski znaci servisne informacije novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo betanija matičar novi sad elektrovojvodina novosađani jkp lisje bez struje horoskop bebe jkp novosadska toplana gradsko groblje isključenje vode novosadsko porodilište isključenja struje RHMZ Republički hidrometeorološki zavod Elektrodistribucija Novi Sad JKP Vodovod i kanalizacija vremenska prognoza raspored sahrana i ispraćaja sahrane