RESTORAN "STUDNJA": Koncept uživanja napravljen za čitavu porodicu (FOTO)

RESTORAN "STUDNJA": Koncept uživanja napravljen za čitavu porodicu (FOTO)

Svi danas traže dobro mesto za odmor i uživanje. A na samo 20 minuta od Novog Sada, u mestu Gložan, nalazi se restoran "Studnja" smešten u oazi mira i poznat po gostoprimstvu koje datira još od 1982. godine. Ovo nije običan restoran, ovo je koncept napravljen za celu porodicu.

U "Studnji" možete videti kako to izgleda kada sve sami proizvodite i servirate gostima na tanjire. Vlasnici restorana proizvode povrće, začinsko bilje, slovački kulen i pršutu, daju značaj zdravoj ishrani i nude visokokvalitetnu hranu koja potiče iz proizvodnje koja je sledljiva.


Hrana koja se priprema, osim nutritivnog bogatstva, predstavalja sinonim za zdrav pristup životu i prirodi i podrazumeva sistem vrednosti koji u prvom planu ima očuvanje životne sredine. U "Studnji" možete da provedete divan vikend sa porodicom i prijateljima u prijatnom ambijentu. Najmlađe posetioce čeka sadržajno dečije igralište, a ljubitelje sportskog ribolova predivno jezero nestvarno zelene boje i pecaljke.


Ovaj restoran nosi oznaku "Bike friendly" i stvorio je uslove za bicikliste, jer pored istog prolazi Dunavska biciklistička ruta "EvroVelo 6", a ima dosta biciklističkog parkinga, koji je bezbedan. Biciklisti ocenjuju da su raznovrsna jela, domaća hrana, prijatan ambijent i ljubazno osoblje veoma važni za njih, posebno kada prave pauzu posle pređene velike kilometraže. Pored toga, restoran ima šapicu "Pet friendly", tako da posetioci kućnog ljubimca mogu povesti da uživa zajedno sa njima.


Više o restoranu i hrani pogledajte OVDE.


Promotivni tekst

Oceni vest:
9
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan