Restrikcije vode za ponedeljak, 23. septembar

Restrikcije vode za ponedeljak, 23. septembar

Zbog najavljenih radova u Fabrici vode i otežanog vodosnabdevanja, iz JKP "Vodovod i kanalizacija" javljaju da će biti prinuđeni da uvedu povremene restrikcije vode.

U ponedeljak, 23. septembra, u periodu od 10 do 16 sati bez vode će ostati:

• na sremskoj strani: donji delovi Sremske Kamenice oivičeni ulicom Ive Lole Ribara prema Dunavu, Popovica, Paragovo, Ledinci, Bukovac i viši delovi Petrovaradina.

• na bačkoj strani: Kać, Budisava, Kovilj, Rumenka, Kisač, Stepanovićevo.

Cisterne sa pijaćom vodom će u periodu od 9 do 12 sati biti postavljene ispred OŠ "22. avgust" u Bukovcu, na uglu Ulica Dinka Šimunovića i Mažuranićeve u Petrovaradinu, ispred Mesne zajednice u Stepanovićevu, i u Kaću, takođe ispred Mesne zajednice.

U periodu od 13 do 16 sati, cisterne sa pijaćom vodom će biti postavljene: na Trgu Zmaj Jove u Sremskoj Kamenici, na Fruškogorskom putu – autobuska okretnica na ulasku u Popovicu, u Kovilju i Budisavi – ispred Mesne zajednice (cisterna će po sat i po vremena biti na svakoj lokaciji), u Rumenki i Kisaču – ispred Mesne zajednice (cisterna će po sat i po vremena biti na svakoj lokaciji).

Iz JKP "Vodovod i kanalizacija" apeluju na sugrađane koji imaju vode, da za vreme radova budu umereni sa potrošnjom, a one koji su obuhvaćeni restrikcijom mole za razumevanje i strpljenje.

Oceni vest:
2
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan