Retka zanatska piva stižu na špic Štranda 26. i 27. avgusta

Retka zanatska piva stižu na špic Štranda 26. i 27. avgusta

U petak i subotu, 26. i i 27. avgusta, u "Bekstejdž biču" na Štrandu biće održan "Promo Craft Weekend".

Tokom ovog svojevrsnog zagrevanja za oktobarski Festival zanatskog piva u SKCNS Fabrika, u organizaciji Studentskog kulturnog centra Novi Sad, ljubiteljima piva, biće predstavljeno pet craft pivara, sa čak 19 različitih i retkih vrsta domaćeg zanatskog piva, sa kojima su Novosađani već mogli da se upoznaju na predhodnim Novosadskim festivalima zanatskog piva.

Za vreme "Promo Craft Weekenda" biće najavljen datum održavanja sledećeg Novosadskog festivala zanatskog piva koji će ponovo biti održan na dobro poznatoj lokaciji, u SKCNS Fabrici, a posetioci će imati priliku da saznaju šta ih sve očekuje od craft pivara i piva na sledećem Festivalu u oktobru.

Ljubitelji jednog od omiljenih letnjih napitaka će uživati u pažljivo odabranim, domaćim pivima pivare CROW BREWERY iz Vranova koja u ponudi ima pregršt maštovitih recepata poput piva Gecko i Sunshine. Ukoliko ste ljubitelj svetlog, tamnog, crvenog i karamelizovanog piva bez enzima, pasterizacije i filtracije, pravi izbor biće pivara KORS iz Zemuna, s ponudom od pregršt piva među kojima su i Appa Kors Grizzly, Laraha Hefe Weizen i Korsar, a kvalitet piva koji se ne dovodi u pitanje stiže iz pivare DOGMA, uz njihov Hoptopod i Svetionik. TRON BREWERY iz Beograda, jedni od pionira u zanatskom pivarstvu i jedni od najinovativnijih pivara u regionu, ponudiće posetiocima piva Pale ale i All On Black. 27. i 28. avgusta predstaviće se i Novosađani sa novim brendom RAZBEERBRIGA, uz već poznate Temper, Black Rider, Stalker i Bandiera Rossa.

Kupovina piva vršiće se vaučerima koji će moći se da kupe na samom mestu događaja, a ulaz je slobodan!

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan