RFZO: Puštena u rad info-linija za lečenje u inostranstvu

RFZO: Puštena u rad info-linija za lečenje u inostranstvu

Republički fond za zdravstveno osiguranje pustio je u rad prvu info-liniju na kojoj će zainteresovani građani moći da dobiju neophodne informacije u vezi s lečenjem dece i odraslih u inostranstvu.

Na brojevima telefona 011 2053-683 i 0700 333-443 građani će u direktnom razgovoru sa operaterima RFZO moći da se informišu o potrebnoj dokumentaciji za lečenje u inostranstvu, načinu podnošenja zahteva, statusu predate molbe, trenutnoj fazi obrade podnetog zahteva, načinu dostavljanja rešenja i drugim informacijama.

Info-linija je početak implementacije Nacionalnog kol centra Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje i biće njegov sastavni deo, a biće pušten u rad u narednom periodu, najavljeno je u saopštenju RFZO. 

Cena poziva oba telefonska broja (iz fiksne telefonije) je po ceni lokalnog poziva, a radno vreme info-linije je svakog radnog dana od 7.30 do 15.30 sati. 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

jkp novosadska toplana Miloš Vučević bez vode vremenska prognoza novi sad almaško groblje sahrane servisne informacije betanija matična knjiga rođenih gradsko groblje porodilište raspored sahrana i ispraćaja EPS telep bez struje novorođenčad dunav RHMZ bebe jkp lisje servisne informacije novi sad novosadsko porodilište gradonačelnik Miloš Vučević radosne vesti raspored sahrana novi sad horoskop isključenja struje horoskopski znaci elektrovojvodina havarija na vodovodu