Ritam Evrope: Ritam Artan Lili, Elemental, Sonic Boom Six & Goblina!

Ritam Evrope: Ritam Artan Lili, Elemental, Sonic Boom Six & Goblina!

Manifestacija Ritam Evrope! obuhvata niz kulturnih dešavanja, od izložbi, tribina, svirki i govornih programa do velikog koncerta na Trgu slobode …

Festival "Ritam Evrope!", koji već devetu godinu zaredom organizuje Studentski kulturni centar Novi Sad, počeo je raličitim programima tokom ove nedelje, a krunu manifestacije, svakako će predstavljati program najavljen za sutra, subota 9. maj, kada će na Trgu slobode biti održan koncert bendova Artan Lili (20 časova), Elemental (20.55 h), Sonic Boom Six (22 h) i Goblini (23.05 h).

Ritam Evrope! je manifestacija kojom se obeležava 9. maj, Dan pobede nad fašizmom, a ovogodišnji Ritam Evrope je i u znaku 70 godina od pobede nad fašizmom. Manifestacija Ritam Evrope! obuhvata niz kulturnih dešavanja, od izložbi, tribina, svirki i govornih programa do velikog koncerta na Trgu slobode i tokom godina je postala jedna od najprepoznatljivijih manifestacija tog tipa u regionu.

- Artan Lili je sastav koji je tokom poslednje dve godine, zahvaljujući temama kojima se bavi i načinu na koji to radi, stekao enorman broj obožavalaca. Elemental je svakako jedan od najboljih ovdašnjih hip-hop bendova, Sonic Boom Six donose prepoznatljiv mančesterski pank zvuk, a Goblini se već više od dvadeset godina, bave upravo onom borbom na kojoj se insistira i na ovoj manifestaciji – objasnili su organizatori.

RITAM MOJNOVISAD.COM: Portal mojnovisad.com je medijski partner manifestacije. Svi posetioci će imati priliku da se druže sa delom naše ekipe i učestvuju u zanimljivom fotografisanju.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novosađani bez vode klinika za ginekologiju i akušerstvo servisna informacija novi sad havarija saveti Elektrodistribucija Novi Sad veternik horoskopski znaci vodovodna mreža Vreme u Novom Sadu Evropska unija zdravlje Vreme u Srbiji bez struje žeželjev most horoskop JKP Vodovod i kanalizacija istraživanje novorođenčad betanija novi sad ishrana isključenja struje novosadska policija kanalizacija vremenska prognoza knjižara bulevar books elektrovojvodina Spens