Ritam nereda, YU grupa i Atomsko sklonište na "Gitarijadi Vojvodine" u Kisaču

Ritam nereda, YU grupa i Atomsko sklonište na "Gitarijadi Vojvodine" u Kisaču

Poznata i imena takmičarskih bendova.

"Gitarijada Vojvodine" održaće se po peti put u periodu od 28. do 30. juna 2019. godine u Кisaču, gde je i počela pre više od četiri decenije. Kako navode organizatori, srž festivala i ove godine čine demo bendovi koji se iz godine u godinu prijavljuju sve više.

Odlukom stručnog žirija, izvršen je odabir 11 takmičarski.h bendova: Đepeto, Genova, Mad B. Nemi pesnik, Poriv, Red Danger, Sanitarium, Superego, The Coil, Two FingersLoud.

– Bitno je napomenuti da ono po čemu želimo da se naš festival razlikuje je upravo promocija rada tih mladih bednova na početku karijere, pa smo s tim u vezi obezbedili pobedniku festivala, pored snimanja singla u Studiju M zahvaljujući saradnji sa RTV-om, značajnu promociju povezivanjem sa našim najvećim i najzačajnijim festivalom Exit, što znači da će pobednik "Gitarijade Vojvodine" nastupati na OPENS Future Shock bini ovog festivala što je svakako odličan motiv za svaki bend na početku karijere da u takmičarskom delu pokaže svoje najbolje izdanje i izvođenje – navodi se u pozivu.

Tokom sva tri dana "Gitarijade", na bini u Kisaču će se pojavljivati i specijalni gosti – Ritam nereda i Atomsko sklonište, koji nastupaju u petak, 28. juna, zatim YU grupa i gosti iz Slovačke Achtung band, koji su na programu u subotu, 29. juna, dok će čast da zatvori ovu muzičku manifestaciju imati pevač Đorđe David, koji će publiku na stadionu FK Tatra zabaviti u nedelju, 30. juna. 


Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Adolf

  pre 1161 dan i 10 sati

  Pa nece valjda da dovedu Riblju Corbu i Van Gog kao u Zajecaru...

  Oceni komentar:
  0
  1
 • Nora

  pre 1143 dana i 6 sati

  Ako je cilj festivala promocija mladih neafirmisanih demo grupa, kako vam pobedi grupa koja postoji od 2012 godine, koja nije početnička i još iz druge republike. Ali to je Srbija, promoviše i finansira tudje već afirmisane grpe, a naša omladina da sanja o bilo kakvoj pomoći,pri čemu može samo da sanja da će biti pozvani u susedne države, pogotovo Hrvatsku, a tek da tamo osvoje nagradu je ravno fantaziji. Sledeći put dobro birajte žiri koji treba da zna da primeni prvo pravila festivala, a onda da zna da sluša. Strašno.. Ovo je bio prvi i zadnji put da vas posetim, a za mnom će poći dosta njih verujte!

  Oceni komentar:
  0
  1