RTV: Nova zgrada u naredne tri godine (FOTO)

RTV: Nova zgrada u naredne tri godine (FOTO)

Predsednik Pokrajinske Vlade Igor Mirović naveo je u svom ekspozeu kao jedan od prioriteta – izgradnju nove zgrade Radio-televizije Vojvodine. Neki od preduslova za to već su ostvareni, a procenjuje se da bi sve moglo biti gotovo za tri godine.

Za novu zgradu Radio-televizije Vojvodine postoji idejno rešenje. Urađena je projektno-tehnička dokumentacija, dobijeni su lokacijski uslovi, a urađen je i detaljni urbanistički projekat, u skladu sa detaljnim urbanističkim planom.

- Radio-televizija Vojvodine je uradila i projekte uklanjanja srušenih objekata, a za to je potrebno dobiti dozvole i saglasnost. Potom sledi dobijanje građevinske dozvole, čime bi počeo investicioni proces, uz zatvaranje finansijske konstrukcije i raspisavanje javnih nabavki, za početak izgradnje, kaže Jovan Bačić, direktor PJ Tehnika i tehnologija.

Nova zgrada i televizije i radija našla bi se na mestu stare, uništene u NATO bombardovanju.

Vest u celosti možete pročitati na sajtu RTV. 

Oceni vest:
5
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

štrand raspored sahrana novi sad almaško groblje jkp lisje hrana havarija na vodovodu servisne informacije sahrane opens 2019 gradsko groblje bez struje novorođenčad raspored sahrana i ispraćaja novosadsko porodilište sahrane novi sad bebe bez vode servisne informacije novi sad OK Vojvodina Elektrodistribucija Novi Sad isključenja struje opens distrikt betanija groblje radosne vesti JKP Vodovod i kanalizacija Spens lisje vremenska prognoza elektrovojvodina