RTV: Srušio se deo zgrade na Salajci

RTV: Srušio se deo zgrade na Salajci

Urušio se kompletan spoljni zid na šest dvorišnih stanova u novosadskom naselju Salajka, tokom kopanja temelja za izgradnju zgrade na susednoj parceli. U momentu incidenta u stanovima je bilo ljudi, ali na sreću niko nije povređen.

Kako saznaje RTV, šest stanova na Salajci, u kojima je do momenta urušavanja živelo nekoliko porodica za koje se ne može reći da su ostali bez krova nad glavom, ali bez zidova i prilaza svojim domovima definitivno jesu.

Stanari kažu da su investitore nekoliko puta upozorili da do ovoga može doći, kao i da to nije prvi incident od kako su počeli radovi na susednoj parceli.

Investitor gradnje firma Astra plan u kojoj su nam rekli da će makar za večeras, učiniti sve da zbrinu porodice koje su nakon incidenta ostale bez krova nad glavom. Takođe tvrde i da imaju sve potrebne građevinske dozvole, kao i  da je izvođač radova učinio sve što je u njihovoj moći da do incidenta ne dođe.

Nakon što se zid urušio, nadležne službe izašle su na teren, a detalji o odgovornosti za incident biće poznati tek nakon zvaničnog izveštaja građevinske inspekcije.

Oceni vest:
0
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Serač

  pre 184 dana i 22 sata

  Makar za večeras? Fenomenalno!

  Oceni komentar:
  0
  0
isključenja struje epidemija gripa novosađani novorođenčad vremenska prognoza novi sad servisne informacije novi sad Vreme u Novom Sadu jkp novosadska toplana bez vode Srbija klinika za ginekologiju i akušerstvo Sretenje Vreme u Srbiji novi sad JGSP "Novi Sad" Elektrodistribucija Novi Sad JKP Vodovod i kanalizacija matičar dan državnosti elektrovojvodina Republički hidrometeorološki zavod struja Spens vremenska prognoza betanija dan zaljubljenih isključenje vode novosadsko porodilište bebe bez struje