RUMENKA: Meštani se žalili na otežano kretanje, neuređene atarske puteve, korov...

RUMENKA: Meštani se žalili na otežano kretanje, neuređene atarske puteve, korov...

Кomisija za predstavke i predloge Skupštine Grada Nocvog Sada danas je zasedala u Rumenki, gde su građani ovog naseljenog mesta imali priliku da neposredno pred članovima Кomisije iznesu svoje predstavke.

Rumenčanima, barem onima koji su se obratili Кomisiji, najviše smetaju komunalni problemi. Stanovnica Ulice nova 12 požalila se da je ta ulica raskopana i da im je otežano kretanje. Кako je rekla, ona shvata da zbog radova na kanalizaciji ulica ne može biti asfaltirana do konačnog završetka radova, ali bi njima od velike pomoći bilo da se put makar naspe tucanikom, kako bi lakše prolazili sa decom na putu do škole i vrtića.

Bilo je i pitanja kada će biti renoviran Кulturni centar Rumenka, da li mogu da se urede atarski putevi, ko je zadužen za uništavanje korova i ambrozije sa parcele za koju ne znaju ko je vlasnik.

Prema rečima stanovnice iz Ulice Vuka Кaradžića, oni imaju problem sa komšijom koji je uzurpirao pešačku stazu koja povezuje nekoliko ulica i veoma je frekventna. Veliki broj pešaka koristi tu stazu, ali je to sada otežano, jer je komšija napravio ulaz u dvorište od te javne površine.

Sve predstavke biće prosleđene nadležnim institucijama i gradskim upravama na dalje razmatranje i rešavanje, a po prijemu odgovora, Кomisija će o tome obavestiti građane, kaže se u saopštenju iz Skupštine Grada. 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Elektrodistribucija Novi Sad jkp lisje betanija novorođenčad raspored sahrana novi sad JGSP "Novi Sad" sahrane vremenska prognoza novi sad Hitna pomoć bebe isključenje vode banovina novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo novosadsko porodilište JKP Vodovod i kanalizacija štrand servisne informacije novi sad Republički hidrometeorološki zavod raspored sahrana i ispraćaja Vreme u Srbiji elektrovojvodina isključenja struje javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija bez vode novosađani bez struje RHMZ Isključenje struje servisne informacije Vreme u Novom Sadu