S)DREAM u Novom Sadu: Dušeci i jastuci vrhunskog kvaliteta u Merkator centru!

S)DREAM u Novom Sadu: Dušeci i jastuci vrhunskog kvaliteta u Merkator centru!

S)DREAM, brend kompanije "Vapeks", članice FoamLine grupe iz Rusije koja je sa svojih dvanaest fabrika u Rusiji i Srbiji najveći proizvođač sunđera i Memory pene na svetu, i sa dvanaest laboratorija i istraživačkih centara svetski je lider kada je reč o inovaciji i proizvodnji Memory pene i sunđera.

Jedini u Srbiji u svojoj proizvodnji i prodaji imaju dušeke, naddušeke i jastuke vrhunskog kvaliteta sa ispunom od MEMO COOL pene, kao i različitih vrsta Sky Cell pena, a njihove proizvode možete pronaći na adresi Bulevar oslobođenja 102, u Merkator centru.

Pored mogućnosti da isprobate udobnost dušeka i jastuka brenda S)DREAM, koji je već prepoznatljiv na tržištu Srbije i u okruženju, "Vapeks" vam nudi idealan odnos cene i kvaliteta, što je najvažnije, s obzirom da proizvode robu vrhunskog kvaliteta.

Kao lider u proizvodnji dušeka, naddušeka i jastuka, "Vapeks" vam omogućava da se uverite da će svaki deo vašeg tela u toku sna imati adekvatnu potporu i podršku. Kontrolu kvaliteta svakog dušeka proizvedenog pod brendom S)DREAM, na zahtev kompanije, izvršile su institucije nadležne za izdavanje sertifikata u raznim oblastima ocene kvaliteta – CertiPUR, TÜV Rheinland i swereaIVF sertifikat – čime je utvrđeno da svi materijali koji se koriste u njihovoj proizvodnji nisu štetni po zdravlje ljudi.


Sve tkanine su proizvedene u specijalizovanim fabrikama u Belgiji i Italiji i poseduju prestižni evropski sertifikat Oeko-Tex® 100 – potvrdu o redovnoj proveri neškodljivosti materijala. Takođe, kompanija "Vapeks" oformila je i sopstvenu laboratoriju sa istraživačkim centrom koji neprestano kontrolišu kvalitet materijala i krajnih proizvoda i kreiraju nove proizvode sa poboljšanim karakteristikama.

Najkvalitetniji dušeci u Novom Sadu, dostupni su na pomenutoj lokaciji, u Merkator centru. Plaćanje je omogućeno i čekovima građana na 12 mesečnih rata i putem administrativne zabrane na 12 meseci, a sve u cilju mirnog i udobnog sna za buduće kupce.


Promotivni tekst

Oceni vest:
7
5

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Snezana

  pre 584 dana i 13 sati

  Da li imate jastuk Comodo anatomski 60 sa 80 cm?

  Hvala

  Oceni komentar:
  3
  0
 • Nema te plastike fantastike

  pre 584 dana i 9 sati

  Ne videh još jastuk koji je prevazišao guščje paperje.

  Oceni komentar:
  0
  2