Sa ovim cenama iznajmljivanja ostaje vam samo jedna opcija…

Sa ovim cenama iznajmljivanja ostaje vam samo jedna opcija…

Novi Sad je jedan od najpopularnijih ali i najskupljih gradova za život u Srbiji. Svake godine u Novom Sadu veliki broj ljudi traži ili iznajmljuje stan. Budući studenti se lako opredeljuju da studiraju upravo ovde. Fakultet upisuju mladi iz različitih delova Srbije. Takođe postoji i određeni broj Beograđana koji se opredeljuju za život u Novom Sadu.

Roommateor je sajt za nalaženje cimera, stanova i za iznajmljivanje stanova u najvećim gradovima Srbije. Omogućava da pronađeš cimera ili stan u kratkom vremenskom periodu.

Koje su prednosti Roommateora?

 • aplikacija za mobilni telefon (aplikaciju možete preuzeti OVDE
 • aplikacija omogućava besplatno dopisivanje bez potrebe za ostavljanjem ličnih i kontakt podataka
 • oglasi se postavljaju brzo i jednostavno
 • fotografije se postavljaju lako bez potrebe za bilo kakvom obradom sa vaše strane
 • jednostavnost korišćenja sajta i aplikacije
 • dostupnost 24h/7 za sva pitanja koja imaju korisnici
 • reklamiranje oglasa na društvenim mrežama
 • mogućnost besplatnog postavljanja oglasa umesto korisnika

Korišćenje sajta je besplatno, kao i pomenute prednosti koje su ovde navedene. 

 


Zašto Roommateor aplikacija?

Na Roommateor aplikaciji imaš nesmetanu komunikaciju među korisnicima. Ukoliko agencija nudi stan, to je jasno naglašeno, tako da i oni koji iznajmljuju i koji traže stan u Novom Sadu mogu znati kome se obraćaju i tako izbeći neočekivane pozive ili poruke. Ponudu oglasa možeš pratiti određeno vreme dok ne nađeš odgovarajući stan ili cimera. Dostupnost Roommateor aplikacije omogućava da u svakom trenutku možeš ući preko mobilnog uređaja gde god da se nalaziš. Možeš videti nove oglase ili postojeće koji su možda u međuvremenu ažurirani.

Ukoliko se ti oglašavaš za izdavanje nekretnine ili tražiš cimera, možeš besplatno postaviti oglas na sajtu. Kada ti neko pošalje poruku, dobićeš obaveštenje da imaš novu poruku. To znači da nisi u obavezi da ostavljaš broj telefona jer se možeš sve dogovoriti preko sajta.


Kako uštedeti?

Redovno pratiti oglase na sajtu i javiti se relativno brzo u odnosu na trenutak kada je oglas postavljen.

Sledeći način za uštedu bi bio da pronađeš cimera. Postoji veliki izbor stanova na dobrim lokacijama, novogradnja i kompletno namešteni, ali cena nikako ne bi odgovarala pojedincu. Ukoliko nađeš cimera, oboje ćete moći sebi da priuštite taj komfor. 

Stoji i opcija da obratiš pažnju na lokaciju. Na periferiji su svakako jeftiniji stanovi, a možeš uzeti u obzir i putovanje gradskim prevozom ukoliko ti to odgovara. 

Usled velike potražnje za životnim prostorom u Novom Sadu, cene stanova su sa razlogom skočile. Onima koji su se opredelili da žive u našem gradu ova činjenica predstavlja problem. Dolazi se do toga, da usled velike potražnje jednosoban stan sa troškovima može koštati 300 evra. Kome ne odgovara takva cena ipak može naći alternativna rešenja i iznajmiti stan koji se uklapa u potrebe koje ima. 


Promo tekst

Oceni vest:
6
10

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Goran

  pre 987 dana i 21 sat

  Skočile cene 300eura?

  Oceni komentar:
  0
  2