Sa ovim horoskopskim znacima se ne slažete u ljubavi

Sa ovim horoskopskim znacima se ne slažete u ljubavi

Upoznali ste nekog i čini vam se kao osoba vaših snova. Za svaki slučaj, proverite koji je njegov horoskopski znak.

Naime, zvezde kažu da se neki horoskopski znaci nikako ne slažu u ljubavi – pročitajte koji.


OVAN
 – najgore se slaže sa Rakom i Jarcem

Ovan je ekstrovertni znak, vrlo energičan i vatren. Zato i ne čudi da se najlošije slaže sa konzervativnijim znakovima poput introvertnog Raka i Jarca.

BIK – najgore se slaže sa Lavom i Vodolijom

Bik je tradicionalan i stoji čvrsto na zemlji dok su Lav i Vodolija izrazito slobodoumni ljudi kojima, za razliku od Bika, konformizam, životni red i pravila ne znače previše, piše Superžena.

BLIZANCI – najgore se slažu sa Devicom i Ribama

Blizanac je nestalan znak koji obožava promene i uzbuđenja, dok su Devica i Ribe potpuna suprotnost – oni vole red, sigurnost i miran život. Doduše, Blizanca mogu privući oštroumnost Device i sanjarska priroda Riba, ali na duge staze ova kombinacija retko uspeva.

RAK – najgore se slaže sa Ovnom i Vagom

Rak traži stabilnost, a veza sa Ovnom ili Vagom neretko će biti nestabilna. Ovan je temperamentan i poput nezaustavljive sile, a Vaga često traži raznolikost pa se u vezi sa ovim znakovima Rak, kome su važna praktičnost i stabilnost, neće osećati prijatno.


LAV – najgore se slaže sa Bikom i Škorpijom

Lav i Bik se ne slažu jer su vrlo tvrdoglavi i navikli su da dobijaju upravo ono što žele. Škorpija ima vrlo čvrstu snagu volje, zbog čega se takođe sukobljava sa Lavom – ova dva znaka ne odgovaraju jedan drugom, jer su jednostavno previše slični.

DEVICA – najgore se slaže sa Blizancima i Strelcem

U vezi sa Blizancem Devica se često oseća frustriranom. Blizanac obično razmišlja uopšteno, dok Devicu više zanimaju specifični detalji. Isto važi i za kombinaciju sa Strelcem.

VAGA – najgore se slaže sa Rakom i Jarcem

Vrlo društvenoj Vagi ne odgovara Rakova predanost rutini i kućnom životu. Uporni Jarčevi, s druge strane, mogu biti previše naporni da bi Vagu učinili srećnom i stabilnom.

ŠKORPIJA – najgore se slaže s Lavom i Vodolijom

Lav bi se Škorpiji na početku mogao učiniti kao srodna duša, jer su oba znaka vrlo snažna, ali upravo zbog toga što oba imaju vrlo jaku samovolju teško funkcionišu zajedno. S Vodolijom ima zajedničku tvrdoglavost, što je takođe razlog neslaganja.

STRELAC - najgore se slaže sa Devicom i Ribama

Strelac će pronaći neke zajedničke tačke sa Devicom i Ribama, naročito s Ribama čija sanjalačka priroda odgovara Strelčevoj idealističkoj naravi, ali kad se sve uzme u obzir, nisu dobar par. Dok Strelac svemu pristupa sa entuzijazmom i voli probati odmah, Riba je često neodlučna i zbog toga se ova dva znaka najviše sukobljavaju.

JARAC – najgore se slaže sa Ovnom i Vagom

Jarac voli sve raditi smireno i promišljeno, dok je Ovan impulsivan i donosi odluke na brzinu, bez puno prethodnog razmišljanja. Nad Vagom će Jarac teško moći imati kontrolu.

VODENJAK – najgore se slaže sa Bikom i Škorpijom

Slobodoumnu Vodoliju frustriraće kruti stavovi Bikova. I Vodolija i Škorpija uvijek imaju snažno mišljenje o svemu i oba znaka uvek žele biti u pravu.

RIBE – najgore se slažu sa Blizancima i Strelcem

Ribama je teško razumeti tok misli Blizanca, jer se one često oslanjaju na neverbalne znakove, dok Blizanac mnogo voli govoriti.  Strelčev entuzijazam, energičnost i potreba da stalno nešto radi i isprobava izbezumit će mirnu Ribu, prenosi N1.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan