SAD I ZVANIČNO: Gradski štab za vanredne situacije izmenio naredbu o radnom vremenu ugostiteljskih objekata

SAD I ZVANIČNO: Gradski štab za vanredne situacije izmenio naredbu o radnom vremenu ugostiteljskih objekata

Gradski štab za vanredne situacije je na svojoj devetoj sednici, održanoj 28. septembra, doneo naredbu o izmeni naredbe od 28. avgusta 2020. godine, ozvaničivši tako produženje rada ugostiteljskih objekata u zatvorenom do 23 časa.

Naredbe sada glase:

Ograničenje radnog vremena privrednim subjektima koji obavljaju ugostiteljsku delatnost u ugostiteljskim objektima koji nemaju baštu, kao i noćnim klubovima na teritoriji Grada Novog Sada, na period od 6.00 do 23.00 časa.

Ograničenje radnog vremena privrednim subjektima koji obavljaju ugostiteljsku delatnost u ugostiteljskim objektima koji imaju baštu (u zatvorenom delu objekta do 23.00 časa, a u otvorenom delu objekta (bašti) do 1.00 sat), u skladu sa odlukom kojom se uređuje radno vreme objekata u kojima se obavlja ugostiteljska delatnost na teritoriji Grada Novog Sada

– Gradski štab za vanredne situacije je u stalnom zasedanju, prati epidemiološko stanje u gradu, a u skladu sa situacijom i svojim nadležnostima, donosiće nove odluke ukoliko se dosadašnje pokažu kao nedovoljno efikasne – kaže se na kraju saopštenja iz Gradske kuće.  

Oceni vest:
0
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan