Sajam ribolova i opreme za boravak u prirodi od 19. do 22. aprila

Sajam ribolova i opreme za boravak u prirodi od 19. do 22. aprila

Sajam ribolova i opreme za boravak u prirodi održaće se u periodu od četvrtka do nedelje u Hali 1 Novosadskog sajma.

Nastupiće 60 izlagača iz Srbije, Mađarske, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Pored distributera i zastupnika, među onima koji će se predstaviti tokom četiri dana su i sportski ribolovni savezi i udruženja – Savez sportskih ribolovaca Srbije, Ujedinjeni ribolovci Srbije, Savez bućkaroša Srbije, Ribolovački savez Vojvodine. Između ostalih, nastupiće i Pokret gorana Sremske Mitrovice, Specijalni rezervat prirode Zasavica, Ribarsko gazdinstvo Ečka, Profifishing, Capriolo, Eurofishing, Travar, Top Gun, Nautic Plast, Grand Motors, Кajak House Club, čarde, kao i brojni manufakturisti.

Priredba posvećena ribolovcima profesionalcima, ali i amaterima, kao i svim ljubiteljima boravka u prirodi, donosi pribor i opremu za ribolov, konfekciju i obuću, vazdušne puške, lovačke lampe, rečne čamce, kanue za sportsko veslanje i za ribolov, vanbrodske motore, nautičku, planinarsku i opremu za biciklizam, bicikle... Biće tu i džipova i skutera, krovnih nosača za automobile i prtljažnika za bicikle, akvarijuma sa šaranima i crvenperkama i informacija o ribolovnom turizmu. Manufakturisti će ponuditi varaličarskiu opremu, mreže i garderobu.


ZABAVA ZA POSETIOCE

Novosadski sajam će, tokom četiri dana, za posetioce organizovati i atraktivne prateće sadržaje.

Na Poligonima spretnosti i veština predviđeno je da prvenstveno budu animirani posetioci predškolskog i školskog uzrasta. Trimeks sport će organizovati predstavljanje uređaja i opreme za vežbanje mentalne koncentracije i povećanje sposobnosti kod svih uzrasta kroz pokazne vežbe u vidu realnog merenja koncentracije i didaktičke igre kao što je vožnja automobila, let i upravljanje avionom u simulatoru leta.

Predviđeno je i predstavljanje viteškog reda srednjovekovnih srpskih vitezova koji se aktivno takmiče i vežbaju borilačke veštine tog doba, izviđačke organizacije, ronilačkog saveza sa opremom kroz sportske, istraživačke i rekreativne aktivnosti i video projekcije filmova o ronjenju. Pokaznu vožnju BMX bicikla izvešće državni prvak u akrobacijama, a biće prezentovani i noviteti iz oblasti biciklizma i outdora. Na poligonima spretnosti MP Tropic će organizovati i Strelište.

Posetioce sa kupljenim ulaznicama očekuje poklon-igra. Izvlačenje dobitnika nagrada biće u nedelju, 22. aprila.

Ulaz u Halu 1, tokom Sajma ribolova i opreme za boravak u prirodi, umesto iz Aule Novosadskog sajma, biće organizovan iz Hajduk Veljkove ulice.

Radno vreme Sajma je od 10 do 19 časova.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan