Sajam saobraćaja od srede do petka u Novom Sadu

Sajam saobraćaja od srede do petka u Novom Sadu

Treći Sajam saobraćaja – "Traffic Solutions Expo", biće održan u Kongresnom centru "Master" Novosadskog sajma, od 16. do 18. oktobra.

Uz renomirane izlagače, tokom tri sajamska dana, posetioce očekuju brojne panel diskusije, okrugli stolovi i prezentacije na aktuelne teme, sa ciljem da povežu predstavnike lokalnih uprava i privrednog sektora, kroz primenu različitih rešenja za unapređenje saobraćaja, navodi se u saopštenju organizatora, 

"Traffic Solutions Expo" okupiće predstavnike brojnih institucija, ustanova i privrednih društava, koja rade u oblasti saobraćaja i niskogradnje, kao što su: Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Pokrajinski sekretarijat za građevinarstvo, energetiku i saobraćaj, Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, Koridori Srbije, JP "Putevi Republike Srpske", Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) kao i gradovi Novi Sad, Beograd i Niš i obrazovne institucije poput Fakulteta tehničkih nauka i Visoke tehnička škole strukovnih studija iz Kragujevca.

Takođe, posetioci će moći da posete i štandove i prezentacije renomiranih predstavnika privrednog i drugih sektora, kao što su: "Selma" Subotica, "Signal" Sombor, "Zodax" Beograd, AMSS-CMV Beograd, "Adomne" Novi Sad, DMV Niš, NAVAK Beograd, "EUBuild", Udruženja parkirališta Srbije, JKP "Parking servis" Novi Sad i drugi.

Poseta Sajmu saobraćaja je besplatna, a dodatne informacije mogu se pronaći na veb stranici www.ts-expo.rs, gde svi zainteresovani mogu da potvrde učešće popunjavanjem prijave za posetioce.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan