SAJAM ZA PENZIONERE: Stručna predavanja i konsultacije na štandu KCV

SAJAM ZA PENZIONERE: Stručna predavanja i konsultacije na štandu KCV

Sajam za penzionere, koji će se u našem gradu održati 25. i 26. novembra, osmišljen je kao mesto susreta pripadnika starije populacije, sa više od 60 izlagača koji se bave pružanjem usluga i proizvoda namenjenim korisnicima u trećem dobu.

To je prilika da se kroz druženje, posetioci neposredno upoznaju sa resornim pokraijnskim i gradskim institucijama, organizacijama, udruženjima građana, pojedincima i firmama koje svojim radom utiču i doprinose poboljšanju kvaliteta života starijih sugrađana – sa različitim programima, sadržajima i pogodnostima koji su im dostupni kako u lokalu, tako i na teritoriji cele Srbije.

Kroz prezentacije, izložbene štandove i radionice, biće predstavljene mogućnosti i aktivnosti u oblastima socijalne zaštite, pomoći i nege u kući, zdravlja, edukacije, volontiranja, zdrave ishrane, sporta, rekreacije i hobija, stvaralaštva, putovanja, osiguranja i bezbednosti, finansija, kao i iz oblasti pravne zaštite. Takođe, posetioci će moći da se upoznaju s brojnim medicinskim, farmakološkim, prehrambenim proizvodima i preparatima i uslugama.

Jedan od pratećih sadržaja jeste i edukativni program, koji se realizuje kroz stručna predavanja lekara, nutricionista, farmaceuta, fizioterapeuta, psihologa, ekonomskih savetnika, pravnika, stručnjaka iz oblasti penzijsko-invalidskog osiguranja i kroz prezentacije proizvoda i usluga namenjenih populaciji 60+.

- Klinički centar Vojvodine i ovom prilikom izlazi u susret interesovanju i potrebama zdravstvenih usluga. Na štandu KCV će biti organizovana stručna predavanja i konsultacije sa našim zaposlenima, koji se u okviru svojih specijalnosti bave poboljšanju kvaliteta života trećeg doba – kaže se u saopštenju ove zdravstvene ustanove.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

završni ispit Vreme u Novom Sadu centralno groblje u Futogu bez struje Republički hidrometeorološki zavod gradsko groblje novosađani jkp lisje elektrovojvodina RHMZ vremenska prognoza servisne informacije novi sad Isključenje struje raspored sahrana novi sad JKP Gradsko zelenilo bez vode servisne informacije novosadsko porodilište mala matura JKP Vodovod i kanalizacija naplata vremenska prognoza novi sad novorođenčad isključenja struje bebe sahrane klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenje vode Elektrodistribucija Novi Sad betanija