Sajam zapošljavanja 13. aprila na Spensu

Sajam zapošljavanja 13. aprila na Spensu

Novosadska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje pozvala je poslodavce i nezaposlena lica na Sajam zapošljavanja u organizaciji Grada Novog Sada i Filijale Novi Sad NSZ, koji će biti održan u četvrtak, 13. aprila, od 10 do 15 časova, u Zapadnom holu Spensa.

Učešće na sajmu poslodavci mogu prijaviti do 6. aprila, u prostorijima Filijale Novi Sad, Alberta Tome 2, kancelarija 12 (u prizemlju). Prijavu je moguće dostaviti i mejlom, na adresu ili . Sve bliže informacije u vezi sa prijavljivanjem moguće je dobiti i telefonom, na brojeve 021 4885 501 i 021 4885 521.

Poslodavci će biti u mogućnosti da na sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike. Na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata i mogućnost korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju.

Nezaposlena lica treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i informisanja o pripremi za sajam. NSZ savetuje nezaposlene da završe obuku za aktivno traženje posla u organizaciji Filijale Novi Sad (pisanje radne biografije, priprema za intervju sa poslodavcem i ostali saveti), kako bi se na najbolji način predstavili poslodavcima.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

policija jkp klinika za ginekologiju i akušerstvo horoskop bez struje JKP Vodovod i kanalizacija servisne informacije raspored sahrana i ispraćaja betanija isključenja struje Isključenje struje izmena režima saobraćaja servisne informacije novi sad novosadska policija Novo naselje sahrane novi sad novorođenčad opens 2019 gradsko groblje novosadsko porodilište isključenje vode elektrovojvodina raspored sahrana novi sad Elektrodistribucija Novi Sad novosađani bebe jkp lisje opens distrikt bez vode sahrane