Sajam zapošljavanja 24. maja u holu Master centra

Sajam zapošljavanja 24. maja u holu Master centra

Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Novi Sad pozvala je poslodavce i nezaposlena lica na 29. sajam zapošljavanja u organizaciji Grada Novog Sada i novosadske filijale NSZ. Sajam će se održati u petak, 24. maja, od 10 do 15 časova, na Novosadskom sajmu, u auli Master centra na prvom spratu.

Svoje učešće poslodavci mogu prijaviti u prostorijama Filijale Novi Sad NSZ, Ulica Alberta Tome 2, u kancelariji 12 (u prizemlju). Prijavu je moguće dostaviti i mejlom na adresu: . Sve bliže informacije u vezi sa prijavljivanjem moguće je dobiti i telefonom, na broj 021 4885 521.

– Poslodavci će biti u mogućnosti da na sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike. Na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata i mogućnost korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju – navode u NSZ.

Zainteresovana nezaposlena lica treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i informisanja o pripremi za sajam, kaže se u saopštenju.

– NSZ savetuje nezaposlena lica da pre dolaska na sajam završe obuku za aktivno traženje posla u organizaciji filijale (pisanje radne biografije, priprema za intervju sa poslodavcem i ostali saveti), kako bi se na najbolji način predstavili poslodavcima – navode u novosadskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

jkp novosadska toplana Republički hidrometeorološki zavod raspored sahrana novi sad servisne informacije Aleksandar Vučić gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević novorođenčad isključenje vode novosadsko porodilište vremenska prognoza javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija bez vode bez struje Vreme u Novom Sadu sahrane Spens vremenska prognoza novi sad isključenja struje gradsko groblje servisne informacije novi sad RHMZ novosađani maturanti elektrovojvodina klinika za ginekologiju i akušerstvo horoskop bebe betanija Elektrodistribucija Novi Sad Isključenje struje