Sajam zapošljavanja za studente bankarstva, IT i turizma

Sajam zapošljavanja za studente bankarstva, IT i turizma

Sajam zapošljavanja i stručnog usavršavanja za sve novosadske studente održaće se u četvrtak, 23. maja, u holu Visoke poslovne škole strukovnih studija (VPŠSS), u periodu od 12 do 14 časova.

Visoka poslovna škola ovakav sajam organizuje po drugi put, a otvoren je za sve studente novosadskog Univerziteta, koji mogu da dođu i apliciraju za posao iz oblasti koje su ponuđene.

– Na Sajmu zapošljavanja predstaviće se oko 20 kompanija iz sektora bankarstva, turizma, menadžerstva i IT sektora, kao što su: Erste banka, Generali osiguranje, ComData, Japan Tobacco International, Turistička organizacija Vojvodine itd.

Sajam je značajan i zbog uspostavljanja kontakata studenata sa kompanijama u kojima mogu da obavljaju stručnu praksu, gde stiču praktična poslovna iskustva – saopšteno je iz novosadske Visoke poslovne škole.

Sajam zapošljavanja otvoriće pomoćnik pokrajinskog sekretara za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost Jelena Stanić-Marić i direktorka Visoke poslovne škole strukovnih studija Jelena Damnjanović.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan