Sajamska ponuda Renault vozila u salonu "Stojanov auta"

Sajamska ponuda Renault vozila u salonu "Stojanov auta"

U susret ovogodišnjem BGCARSHOW-u,  koji se održava od 22. do 28. marta u Beogradu, "Stojanov auto" vas poziva da posetite njihov prodajni salon i saznate koja je to  ponuda sa najboljom ocenom.


Tokom sajamske akcije kuće "Stojanov auto", imate mogućnost da izaberete ponudu sa najboljom ocenom i odvezete novi Renault uz paket "Čista 5ica" – sa pokrivenim troškovima registracije, 5 godina garancije i jednim osnovnim servisom!

Ponuda traje od 1. do 31. marta 2018. godine. 

Paket "Čista 5ica" obuhvata

Za narudžbe u periodu od 01. 3. 2018. do 31.03.2018, svi kupci novih putničkih vozila Renault, nezavisno od načina finansiranja kupovine, u okviru ponude ostvaruju pravo na sledeće benefite:


• Svi troškovi registracije
 – U troškove registracije pokrivene ponudom spadaju tehnički pregled vozila, osiguranje od auto-odgovornosti (obavezno osiguranje), komunalna taksa za registraciju vozila, porez na upotrebu vozila, kao i troškovi registracione nalepnice, saobraćajne dozvole i registarskih tablica na račun MUP Republike Srbije i Zavoda za izradu novčanica. 

• 5 godina garancije* – Pet godina garancije obuhvata dve godine fabričke garancije i produženu garanciju za treću, četvrtu i petu godinu, ili 100.000 km, u zavisnosti od toga koji uslov prvi bude ispunjen. Za modele Talisman, Espace i Koleos pet godina garancije obuhvata dve godine fabričke garancije i produženu garanciju za treću, četvrtu i petu godinu ili 150.000 km, u zavisnosti od toga koji uslov prvi bude ispunjen. 

• 1 osnovni servis – Jedan osnovni servis se odnosi na Basic ugovor o održavanju, koji podrazumeva 1x zamenu motornog ulja i filtera ulja.

NAPOMENE:

• Ponuda važi za sva fizička i pravna lica nezavisno od načina finansiranja kupovine
• Ponuda NE važi za putničke modele Twingo, Trafic Passenger i Master Passenger.


Za više informacija obratite se vašim Renault prodavcima na 021 2100 488 ili ih posetite na adresi Zrenjaninski put 12 u Novom Sadu.
 

Radno vreme prodajnog salona je radnim danima od 8 do 18 časova, a subotom od d 8 do 12.30 časova.


* Renault Nissan Srbija zadržava pravo da produži ili ranije okonča ponudu.

www.renault.rs


PR tekst

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan