"Salajačko zvonce" dočekuje prvake uz interaktivnu predstavu u O.Š. "Vuk Karadžić“

"Salajačko zvonce" dočekuje prvake uz interaktivnu predstavu u O.Š. "Vuk Karadžić“

Poslednjeg dana avgusta u četvrtak sa početkom u 10:15 održaće se manifestacija „Salajačko zvonce“ u prostorijama O.Š. „Vuk Karadžić“ u ulici Radoja Domanovića br. 24.

Manifestacija je namenjena salajačkim prvacima – đacima O.Š. „Vuk Karadžić“ . Cilj manifestacije je da na zanimljiv i svečan način prvaci stupe u svet škole i obrazovanja.

U okviru manifestacije nakon programa koji je škola pripremila, Savet i Udruženje će prvacima poželeti dobrodošlicu interaktivnom obrazovnom predstavom za decu „Rumenko Superstar“. Uz Rumenka prvaci će naučiti o bezbednom ponašanju u saobraćaju a dobiće i slikovnicu.

Manifestacija će biti završena puštanjem jata golubova.

Manifestacija „Salajačko zvonce“ organizuje Savet MZ Salajka i udruženje „Mileva Marić Ajnštajn“ u saradnji sa O.Š. „Vuk Karadžić“ iz Novog Sada i Udruženjem za odgoj i zaštitu sitnih životinja „Novi Sad“ iz Novog Sada.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević štrajk poštara novosadsko porodilište JKP Vodovod i kanalizacija isključenja struje vremenska prognoza jkp lisje Nebojša Stefanović bez struje Elektrodistribucija Novi Sad isključenje vode horoskopski znaci sahrane novi sad Isključenje struje Republički hidrometeorološki zavod horoskop pošte srbije bebe raspored sahrana novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo raspored sahrana i ispraćaja bez vode zodijak betanija Dom zdravlja Novi Sad dnevni horoskop elektrovojvodina novosađani novorođenčad servisne informacije novi sad