SALAJKA: Komšije sprečavaju iseljavanje petočlane porodice, jedno lice privedeno

SALAJKA: Komšije sprečavaju iseljavanje petočlane porodice, jedno lice privedeno

Oko pedesetak komšija iz ulice Radoja Domanovića, u naselju Salajka, pokušava jutros da spreči prinudno iseljavanje njihovih komšija, petočlane porodice Ljubičić, iz dela kuće koja je po odluci suda pripala njihovom prvom komšiji.

Sudski izvršitelji, uz pomoć pripadnika policije, pokušava da po odluci suda, iseli porodicu Ljubičić iz Radoja Domanovića 62 ali ih u tome, za sada, sprečava oko 50-ak komšija Ljubičića koji su se okupili ispred njihove kuće da im daju podršku, navodi se na sajtu RTV.

Kako saznaje pokrajinski javni servis, jedno lice je privedeno zbog uvreda upućenih komšiji Trifkoviću, koji je tužio Ljubičiće zbog navodne uzurpacije dela njegovog placa.

Naime, Ljubičići su još 2001. godine zamenili stan za kuću u Radoja Domanovića ali ih je 2011. tužio prvi komšija Trifković tvrdeči da su podigli ogradu preko dela njegovog placa. Ljubičići kažu da ta ograda tu stoji još od 1968. godine.

Pošto su izgubili sud, Ljubičićima je naloženo da plate kaznu, a kako za to nisu imali novca, sud je deo njihove kuće dodelio komšiji Trifkoviću i naložio Ljubičićima da se isele iz nje.

Oceni vest:
0
3

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan