Šalteri MUP u Novom Sadu rade pojačano do kraja meseca

Šalteri MUP u Novom Sadu rade pojačano do kraja meseca

Šalteri Policijske uprave u Novom Sadu će do kraja februara raditi pojačanim kapacitetom. Do tada će građani moći da predaju zahteve za izdavanje ličnih karata i podignu ove dokumente i u poslepodnevnim časovima i vikendom.

U Novom Sadu će, osim radnim danima i subotom, građani moći da predaju zahteve za izdavanje ličnih karata i pasoša i podignu ove dokumente i nedeljom, u šalter sali na Bulevaru oslobođenja 143, do 8 do 14 sati.

U svih 11 policijskih stanica na području Južnobačkog okruga, za zamenu starih ličnih karata biće uvedena druga smena radnim danima, kao i jedna smena subotom, a, izuzev Bača i Titela, građani ostalih opština će ove poslove moći da obavljaju i nedeljom.

Detaljni rasporedi rada šaltera biće istaknuti na svim objektima Policijske uprave na području Južnobačkog okruga.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

centralno groblje u Futogu jkp lisje elektrovojvodina novosadsko porodilište servisne informacije JKP Vodovod i kanalizacija RHMZ novorođenčad gradsko groblje klinika za ginekologiju i akušerstvo Petrovaradin Vreme u Novom Sadu jkp novosadska toplana javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija Republički hidrometeorološki zavod vremenska prognoza novi sad servisne informacije novi sad isključenja struje Futog Isključenje struje Elektrodistribucija Novi Sad raspored sahrana novi sad bebe sahrane isključenje vode policija bez struje novosađani betanija bez vode