SAMO RADNO: Obnavlja se putna infrastruktura na "Ribarcu" (FOTO)

SAMO RADNO: Obnavlja se putna infrastruktura na "Ribarcu" (FOTO)

Kako javljaju iz kabineta gradonačelnika, Miloš Vučević i direktor JP "Zavod za izgradnju grada" Dejan Mandić obišli su deonicu lokalnog puta na Ribarskom ostrvu, na kojoj su danas počeli radovi na reciklaži kolovoza metodom cementne stabilizacije.

- Svima je poznato da je lokalni put na Ribarcu već mnogo godina u lošem stanju, a mi ćemo ga sa jednom dugo nekorišćenom metodologijom u putarskoj privredi, a to je hladna reciklaža, u najkraćem roku urediti i time olakšati dolazak brojnih gostiju na Ribarsko ostrvo. Nadam se da ćemo sa novom pokrajinskom Vladom i preduzećima "Vode Vojvodine", "Vojvodina šume" vrlo brzo biti u prilici da započnemo kompletno uređenje Ribarskog ostrva, jer se ovde, pored mnogo nelegalnih objekata, nalazi i dosta zapuštenih površina, čijom bi se sanacijom ova lokacija pretvorila u biser grada za rekreaciju i turizam – rekao je gradonačelnik Miloš Vučević i zahvalio se kompaniji iz Šapca VD "Jugokop - Podrinje", koja je angažovana na putarskim radovima bez ikakve naknade iz budžeta Novog Sada.

Radovi na popravci lokalnog puta na Ribarskom ostrvu sprovode se metodom hladne reciklaže kolovoza u dužini od 500 m. Radovi se izvode na deonici puta počev od restorana "Dunavske kolibe", pa do restorana "Nećko". Radove izvodi i donira VD "Jugokop - Podrinje" d.o.o. iz Šapca u sklopu svoje prezentacije i promocije tehnologije hladne reciklaže kolovoza. Debljina intervencije na postojećem kolovozu će iznositi 20 cm, a širina intervencije 4,20 m. Nakon završetka radova na hladnoj reciklaži, biće urađen novi sloj asfalta debljine 6 cm, navodi se u saopštenju iz kabineta gradonačelnika. 

Oceni vest:
2
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević horoskop sahrane novi sad zodijak bez struje raspored sahrana i ispraćaja uhapšen diler izmena trase autobusa zdravlje JGSP "Novi Sad" bebe jkp lisje Isključenje struje raspored sahrana novi sad vlada srbije isključenje vode betanija Novosadska racija elektrovojvodina klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenja struje astrologija servisne informacije novi sad korona virus bez vode dnevni horoskop novorođenčad JKP Vodovod i kanalizacija novosadsko porodilište obeležavanje novosadske racije