SAMO RADNO: Obnavlja se putna infrastruktura na "Ribarcu" (FOTO)

SAMO RADNO: Obnavlja se putna infrastruktura na "Ribarcu" (FOTO)

Kako javljaju iz kabineta gradonačelnika, Miloš Vučević i direktor JP "Zavod za izgradnju grada" Dejan Mandić obišli su deonicu lokalnog puta na Ribarskom ostrvu, na kojoj su danas počeli radovi na reciklaži kolovoza metodom cementne stabilizacije.

- Svima je poznato da je lokalni put na Ribarcu već mnogo godina u lošem stanju, a mi ćemo ga sa jednom dugo nekorišćenom metodologijom u putarskoj privredi, a to je hladna reciklaža, u najkraćem roku urediti i time olakšati dolazak brojnih gostiju na Ribarsko ostrvo. Nadam se da ćemo sa novom pokrajinskom Vladom i preduzećima "Vode Vojvodine", "Vojvodina šume" vrlo brzo biti u prilici da započnemo kompletno uređenje Ribarskog ostrva, jer se ovde, pored mnogo nelegalnih objekata, nalazi i dosta zapuštenih površina, čijom bi se sanacijom ova lokacija pretvorila u biser grada za rekreaciju i turizam – rekao je gradonačelnik Miloš Vučević i zahvalio se kompaniji iz Šapca VD "Jugokop - Podrinje", koja je angažovana na putarskim radovima bez ikakve naknade iz budžeta Novog Sada.

Radovi na popravci lokalnog puta na Ribarskom ostrvu sprovode se metodom hladne reciklaže kolovoza u dužini od 500 m. Radovi se izvode na deonici puta počev od restorana "Dunavske kolibe", pa do restorana "Nećko". Radove izvodi i donira VD "Jugokop - Podrinje" d.o.o. iz Šapca u sklopu svoje prezentacije i promocije tehnologije hladne reciklaže kolovoza. Debljina intervencije na postojećem kolovozu će iznositi 20 cm, a širina intervencije 4,20 m. Nakon završetka radova na hladnoj reciklaži, biće urađen novi sloj asfalta debljine 6 cm, navodi se u saopštenju iz kabineta gradonačelnika. 

Oceni vest:
2
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Isključenje struje raspored sahrana novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo elektrovojvodina servisne informacije novi sad novosadsko porodilište Bukovac Elektrodistribucija Novi Sad štrajk poštara sahrane novi sad horoskop zodijak isključenja struje servisne informacije bez struje novorođenčad bez vode Spens JKP Vodovod i kanalizacija raspored sahrana i ispraćaja isključenje vode horoskopski znaci bebe betanija jkp lisje štrajk u pošti dnevni horoskop obustava rada pošte srbije astrologija