Šampionska porodica na pretprazničnom okupljanju

Šampionska porodica na pretprazničnom okupljanju

Trofeji i pobede svakako su nešto za čega svi rade i treniraju u Odbojkaškom klubu Vojvodina.

No, mali i veliki odbojkaši koji prođu kroz sve kategorije bez sumnje su najveće blago koje novosadski kolektiv poseduje. Potvrđeno je to i na velikom pretprazničnom okupljanju organizovanom u subotu u sali Osnovne škole "Prva vojvođanska brigada".

Četiri meseca prošlo je kako je Vojvodina pokrenula Akademiju odbojke za dečake od 10 do 14 godina. Prošao je prvi period upoznavanja i adaptacije, ujedno je završeno i prvo školsko polugodište, te je menadžment kluba odlučio da na jednom mestu, i to baš u sali u kojoj dečaci treniraju, okupi seniore, juniore, kadete i trenere, te da se na taj pruži podrška najmlađim drugarima i njihovima roditeljima.

 

 

U sat vremena druženja, sve selekcije su se izmešale, napravile šest ekipa, pa su tako polaznici Akademije imali priliku da igraju odbojku sa svima i budu u timu baš sa svojim idolima. Stariji crveno-beli momci otkrili su mnoge odbojkaške cake, odgovarali na pitanja, ohrabrivali i pomagali dečacima. Koliko je to značilo mlađima najbolje dokumentuju fotografije, a u nove izazove sada će krenuti sigurno smelije i sa mnogo više samopozdanja.

 

 

Takođe, ideja je bila i ta da Vojvodina ovim okupljanjem, uoči ispraćaja kalendarske godine, potvrdi da je velika šampionska porodica, te da je uz međusobnu podršku i empatiju lakše prevazići sve prepreke. Ni mali odbojkaši nisu ostali dužni velikim drugarima kada je ohrabrivanje u pitanju. Poželeli su im sreću i obećali da će u ponedeljak, 24. decembra u 18 sati, biti u maloj sali Spensa i navijati za njih, na revanš meču polufinala Kupa Srbije.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan