ŠANSA ZA POSAO: Exit tim pokreće konkurs za 29 novih radnih mesta

ŠANSA ZA POSAO: Exit tim pokreće konkurs za 29 novih radnih mesta

Exit tim raste i razvija se, a planovi za narednu godinu su najambiciozniji do sad. Pored već dobro poznatih Exit i Sea Dance festivala, "Exit leto ljubavi 2017" predstaviće i Sea Star u Umagu, te Revolution u Temišvaru, ali i čitav niz žurki, humanitarnih i društvenih projekata.

Exit već sad radi na kreiranju festivala i događaja koji će tek biti formirani i objavljeni, a za to je potrebno da značajno proširi svoj tim. Upravo iz tog razloga, Exit pokreće veliki konkurs za čak 29 novih poslova iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću, dizajna, turizma, ljudskih resursa, društvene odgovornosti i čitavog niza drugih zanimanja i usmerenja. Exit svake godine angažuje na hiljade ljudi iz čitavog regiona, koji učestvuju u izuzetno složenoj realizaciji velikih događaja, a neki od njih rade u Exit timu i tokom cele godine i povezuju sve te ljude svojim organizacionim sposobnostima.

I ovog puta, traže se kandidati koji su pre svega komunikativni, kreativni i posvećeni. Prednost svakako imaju oni koji dobro poznaju i prate Exit festival, te domaću i svetsku muzičku scenu. Posebno se vrednuju organizacione i društvene veštine uz danas obavezno poznavanje rada na računaru. Za gotovo sve pozicije neophodno je kandidati odlično govore engleski, a za mnoge pozicije posebno je bitno da još bolje govore maternji jezik, uz visoko poznavanje pravopisa i književnog jezika.

Zbog velikog broja prijava koje su stizale i na ranijim konkursima, biće kontaktirani samo oni kandidati koji uđu u uži izbor, a opisi svih pozicija kao i onajn aplikacioni formular dostupni su na ovom linku.

Oceni vest:
2
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan