Šansa za posao: Počeo upis u Školu za novinare i urednike Color Press Grupe

Šansa za posao: Počeo upis u Školu za novinare i urednike Color Press Grupe

Jesenji semestar Škole za novinare i urednike u CPG počinje u subotu 3. oktobra, a upis traje do četvrtka 1. oktobra.

“Color Press Grupa” kao najveći izdavač magazina u regionu sa 64 izdanja i 11 internet portala i 10 konferencija u šest republika bivše Jugoslavije, svake godine zapošljava određen broj novih novinara i urednika koji kasnije rade na nekom od projekata i izdanja unutar grupe. Prednost pri zapošljavanju imaju kanidati koji prođu Školu za novinare i urednike CPG u kojoj polaznici kroz 55 časova u toku tri meseca prolaze sve najznačajnije segmente rada unutar sistema kompanije i prilagođavaju se za način rada u showbizz i lifestyle magazinima čijim izdavanjem se CPG bavi.

Iz svake generacije 4-5 najuspešnijih polaznika dobije posao u CPG.  Časove grupama od 12 do 15 polaznika drže dugogodišnji urednici, redaktori i novinari Color Press Grupe Lidija Ćulibrk, Jelena Bačić-Alimpić, Robert Čoban, Mirjana Pantoš, Angelina Čakširan, Aida Bajazet, Ivan Vuković, Vesna Tamburić, Jordan Ginović, Dragan Kecman ali i kolege iz drugih medija: Jakša Šćekić, Aleksandar Filipović, Vesna Dedić, Duška Jovanić, Marina Kosanović, Bora Otić, Vesna de Vinča,  Zoran Torbica i mnogi drugi.

Časovi se održavaju subotom od 100 do 15.15 časova u prostorijama Color Press Grupe, Temerinska 102, Novi Sad.

Color Press Grupa stipendira sa po jednom školarinom jednog polaznika/polaznicu romske nacionalnosti i jednog polaznika sa invaliditetom. Sva pitanja u vezi CPG škole mogu da se pošalju na mail: .

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan