Saobraćaj se odvija bez zastoja, manje izmene na deonicama zbog radova na putu

Saobraćaj se odvija bez zastoja, manje izmene na deonicama zbog radova na putu

Početak radne nedelje donosi umeren intezitet saobraćaja, a na autoputevima I i II reda, kao i na najopterećenijim putevima saobraćaj se odvija bez zastoja, osim sa manjim izmenama na deonicama gde je zbog radova na snazi poseban režim.

Prema podacima Uprave granične policije, trenutno na našim terminalima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta, osim na prelazu Gostun pri čemu su zadržavanja na ulazu u Srbiju oko 40 minuta, prenosi "Blic".

Vreme zadržavanja na graničnim prelazima je relativno i vrlo često promenljivo, posebno u turističkoj sezoni u kojoj se nalazimo, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Od danas, na deonici Novi Sad - Kać, biće na snazi izmena saobraćaja zbog radova na produženom nadvožnjaku.

U toku radova, iz pravca Novog Sada ka Zrenjaninu preko produženog nadvožnjaka, saobraćaj će se odvijati u jednom pravcu (od Zrenjaninske petlje na državnom putu do Kaćke petlje na državnom putu), uz ograničenje brzine na 60 km na čas i zabranu preticanja.

Saobraćaj iz pravca Zrenjanina ka Novom Sadu biće preusmeren na naselje Kać, a pedviđeno je da radovi traju do početka zimske službe, ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

Ostatak vesti pročitajte ovde.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • m

    pre 1289 dana i 12 sati

    Oceni komentar:
    0
    0