Saobraćaj umerenog intenziteta, bez dužeg zastoja

Saobraćaj umerenog intenziteta, bez dužeg zastoja

Na glavnim putevima u Srbiji saobraćaj je umerenog intenziteta, dok je na naplatnim rampama pojačan saobraćaj, veći je protok vozila, ali nema dužih zadržavanja, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Prema podacima Uprave granične policije, na graničnom prelazu Gostun sa Crnom Gorom na izlazu iz Srbije, zadržavanja za putnička vozila su od 30 do 60 minuta, a na svim ostalim graničnim prelazima zadržavanja su do 30 minuta.

AMSS navodi da će zbog radova na vijaduktu "Ražanj" na autoputu u smeru Niš - Beograd za saobraćaj od 9. do 12. avgusta biti zatvorena vozna saobraćajna traka, a od 12. do 14. avgusta leva saobraćajna traka.

Na autoputu u smeru Beograd - Niš, izmedju Pojata i Ražnja na vijaduktu "Bračin" izvodiće se radovi na zameni diletacije na objektu, za saobraćaj će od 15. do 17. avgusta biti zatvorena leva saobraćajna traka, a od 17. do 21. avgusta desna saobraćajna traka.

Do 15. avgusta od 7 do 17 časova, zbog radova na pojačanom održavanju, na snazi je obustava saobraćaja u Kosjeriću, u ulicama Karađorđeva i Živojina Mišića.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan