Saopštenje Exita o refundaciji novčanih sredstava

Saopštenje Exita o refundaciji novčanih sredstava

Saopštenje koje nam je stiglo prenosimo u celosti: - Povodom netačnih informacija objavljenih u pojedinim medijima, da posetioci festivala nisu u mogućnosti da povrate neutrošena sredstva sa festivalske platne kartice, te da su bili primorani da otvore račun u pojedinim bankama da bi sredstva povratili, želimo da obavestimo javnost da se radi o potpunoj neistini, te da predstavimo tačne informacije.

Istina je da EXIT ima najbolju politiku refundacije novca među svim evropskim festivalima, jer omogućuje refundaciju čak 45 dana nakon završetka festivala, dok na gotovo svim evropskim festivalima poslednji dan festivala je ujedno i poslednji dan refundacije. Refundacija neutrošenog novca na Exitu bila je moguća sve vreme trajanja festivala, kao i 2 dana nakon festivala, na uplatnim i isplatnim mestima festivala i to bez otvaranja računa u OTP banci, sve do 12. jula dok su ta uplatna i isplatna mesta radila, o čemu su posetioci intenzivno obaveštavani putem svih kanala komunikacije EXIT festivala.

Nakon istega i tog roka, banka je omogućila dodatni rok od tri dana za registraciju i refundaciju sredstava, dok je EXIT festival, kao i prethodne tri godine, omogućio dodatni rok od čak 45 dana, u kome svaki posetilac i dalje može da refundira svoj novac, jednostavnom i besplatnom procedurom, bez obaveze otvaranja računa u banci. Sve što je potrebno posetioci da urade je da do 1. septembra pošalju upit na email sa podacima o kartici na kojoj se nalaze nerefundirana sredstva. Nakon roka od 1. septembra, refundacija novca neće biti moguća.

To nije sve, svim registrovanim posetiocima smo zajedno sa OTP bankom omogućili dodatne pogodnosti. Nakon registracije u OTP banci, EXIT magična kartica postaje njihova debitna MasterCard kartica kojima banka poklanja besplatne bankarske usluge u vrednosti od 7200 dinara (trogodišnje besplatno održavanje računa, elektronsko i mobilno bankarstvo, itd), a nepotrošena sredstva na kartici im se automatski prebacuju na njihov tekući račun i dostupna su im za korišćenje na bilo kojem od 39 miliona MasterCard prodajnih mesta širom sveta, dok novac sa registrovane kartice može da se podigne i na bankomatima i u poslovnicama OTP banke.

Takođe, od ove godine, uveden je novi program lojalnosti koji registrovanim vlasnicima kartice omogućava i dodatne popuste od 5 do 50% na preko 400 prodajnih mesta širom zemlje, tokom cele godine, od bioskopa do knjižara, od restorana do fitnes centara, od prodavnica garderobe i obuće do suvenirnica. EXIT je kao nagradu svim registrovanim korisnicima i na samom festivalu omogućio popust do 15% na kupovinu pića koji su mnogi registrovani korisnici iskoristili kao pogodnost.

Sve ovo govori da je posetiocima Exita omogućena usluga u vezi sa platnom karticom kakva ne postoji ni na jednom drugom evropskom festivalu, dok je zahvaljujući programu lojalnosti razvijenom zajedno sa OTP bankom pogodnost festivalske platne kartice produžena na čitavu godinu - navodi se u saopštenju.

 

Oceni vest:
5
5

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Kica

  pre 1091 dan i 18 sati

  Pokusajte ovo da uradite na nekom velikom festivalu u Evropi! Nema sanse brate, ako ne podignes kintu do kraja festivala, slikaj se. Ovo je skroz posten potez

  Oceni komentar:
  4
  4
gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević JKP Vodovod i kanalizacija Republički hidrometeorološki zavod Vreme u Novom Sadu novosađani novosadsko porodilište novorođenčad matičar novi sad raspored sahrana novi sad isključenja struje vremenska prognoza bebe raspored sahrana i ispraćaja isključenje vode jkp novosadska toplana Novo naselje bez vode Elektrodistribucija Novi Sad Isključenje struje sahrane gradsko groblje horoskop restorani novi sad jkp lisje servisne informacije betanija RHMZ elektrovojvodina klinika za ginekologiju i akušerstvo servisne informacije novi sad