SAVET ZA KULTURU:  Odbijen predlog za spomenik biciklizmu, Jelica Belović Bernadžikovska dobija spomen-ploču u NS

SAVET ZA KULTURU: Odbijen predlog za spomenik biciklizmu, Jelica Belović Bernadžikovska dobija spomen-ploču u NS

U Skupštini Grada Novog Sada zasedao Savet za kulturu.

Na današnjoj sednici prihvaćena je inicijative Kola srpskih sestara Eparhije bačke za postavljanje spomen-ploče Jelici Belović Bernadžikovskoj u Novom Sadu, dok nije prihvaćena inicijativa Kluba ljubitelja biciklizma "Eko Kurir" i Udruženja građana za multimedijalnu delatnost "Noa Kuf" za postavljanje spomenika koji simbolizuje duh biciklizma u Novom Sadu, javljeno je iz Skupštine grada.

Takođe, članovi Saveta za kulturu većinom glasova prihvatili su Izveštaj o radu i poslovanju Kulturnog centra Novog Sada za 2016. godinu, potom Izveštaj o radu i poslovanju Gradske biblioteke za prošlu godinu, Izveštaj o radu i poslovanju Muzeja Grada Novog Sada za 2016. godinu, Izveštaj o radu i poslovanju Istorijskog arhiva Grada Novog Sada za prethodnu godinu, Izveštaj o radu i poslovanju Zavoda za zaštitu spomenika kulture Grada Novog Sada za 2016. godinu, Izveštaj o radu i poslovanju "Novosadskog pozorišta – Újvidéki Színház" za 2016. godinu, Izveštaj o radu i poslovanju Pozorišta mladih za prošlu godinu, Izveštaj o radu i poslovanju Sterijinog pozorja za 2016. godinu, Izveštaj o radu i poslovanju Ustanove za izradu tapiserija "Atelje 61" za 2016. godinu, Izveštaj o radu i poslovanju Ustanove za kulturu i obrazovanje Kulturni centar "Mladost", Futog za 2016. godinu i Izveštaj o radu i poslovanju Ustanove za kulturu i obrazovanje Kulturni centar "Kisač" za prošlu godinu i uputili ih Skupštini grada na razmatranje.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

elektrovojvodina jkp novosadska toplana bez vode raspored sahrana novi sad dunavski park RHMZ sahrane isključenje vode vremenska prognoza betanija centralno groblje u Futogu gradsko groblje isključenja struje JKP Vodovod i kanalizacija vremenska prognoza novi sad završni ispit klinika za ginekologiju i akušerstvo novorođenčad servisne informacije jkp lisje Elektrodistribucija Novi Sad Isključenje struje novosadsko porodilište novosađani Republički hidrometeorološki zavod bebe servisne informacije novi sad Vreme u Novom Sadu bez struje mala matura