Savez za Srbiju predvodi u petak novi protest u Novom Sadu

Savez za Srbiju predvodi u petak novi protest u Novom Sadu

Savez za Srbiju saopštio je da će sutra u Novom Sadu biti organizovan novi protest "protiv režima Aleksandra Vučića".

Kako je najavljeno, biće upućen poziv opozicionoj, demokratskoj i građanskoj javnosti u Novom Sadu i čitavoj Srbiji na zajedničku borbu za slobodne i poštene izbore.

Na Pozorišnom trgu u 18 časova govoriće dramski pisac i potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević i student Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dejan Bagarić.

– Izbori koje vođa režima Aleksandar Vučić zajedno sa svojim poslovnim i političkim partnerima priprema za kraj marta sledeće godine, nisu ni slobodni, ni pošteni, i zbog toga na njima ne treba ni učestvovati – piše u najavi protesta.

– Političke organizacije koje čine Savez za Srbiju i pojedine građanske inicijative su ove nedelje pokrenule kampanju za bojkot lažnih izbora koja će trajati sve dok se ne stvore uslovi u društvu u kojim će građani moći da svoju slobodno formiranu izbornu volju iskažu na poštenim i zakonitim izborima – stoji u saopštenju SzS. 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Isključenje struje RHMZ novosađani elektrovojvodina isključenje vode jkp novosadska toplana novosadsko porodilište isključenja struje bez vode raspored sahrana novi sad novorođenčad servisne informacije 27. novosadski maraton novosadska policija bez struje betanija servisne informacije novi sad KCV bebe matičar novi sad Elektrodistribucija Novi Sad sahrane novi sad javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija Aleksandar Vučić klinika za ginekologiju i akušerstvo raspored sahrana i ispraćaja jkp lisje JKP Vodovod i kanalizacija izmena režima saobraćaja vremenska prognoza novi sad