Sedam lakih načina da saznate da li vas partner zaista voli

Sedam lakih načina da saznate da li vas partner zaista voli

Iako je teško oceniti da li nas partner vara ako nemamo materijalne dokaze njegovog neverstva, postoje neki načini koji mogu da otkriju njegovu pravu prirodu i pomognu nam da utvrdimo da li nas stvarno voli.

1. Nije sebičan u krevetu

Kada vas neka osoba voli, ona će se potruditi da i vi uživate tokom vođenja ljubavi i neće gledati da samo sebe zadovolji. Verujemo da vam prepoznavanje sebičnosti tokom seksualnog odnosa neće biti problem. 

2. Stara se o vama kada ste bolesni

Iako se čini da je ovo sasvim normalno, nažalost, postoje ljudi koji gotovo ignorišu svoje partnere kada su bolesni. Preporučujemo vam da se klonite takvih osoba.

3. Pokušaće da vas odvrati od donošenja loših odluka

Biti u vezi punoj ljubavi znači da su partneri u potpunosti iskreni jedno prema drugom. Ako je vaš dragi spreman da uđe u sukob sa vama kako bi vas odvratio od odluke koju on percipira kao štetnu po vas, to znači da mu je stalo da vam se po svaku cenu ništa loše ne desi.

4. Redovno pokazuje svoju ljubav

Kada je vaš dragi često hladan prema vama, možete biti sigurni da nešto nije u redu. Nežnost i iskazivanje ljubavi u svim trenucima su gotovo siguran znak da vas voli.

5. Ne ljuti se na vas zbog sitnica

Svima nam se dešava da ponekad burno odreagujemo zbog nekih beznačajnih stvari. Ako ovo postane pravilo kod vašeg partnera, vrlo je moguće da se ispod površine kriju neki ozbiljniji problemi. Iskren razgovor vam može pomoći da saznate istinu i odlučite na vreme da li ste stvoreni jedno za drugo ili je vreme da krenete svojim putem.

6. Često traži savet od vas

Ljudi u vezama moraju zajedno da donose mnoge odluke. U tim slučajevima je, naravno, preferirano kompromisno rešenje koje će vas oboje zadovoljiti. Ako vaš partner traži od vas savet i u sitacijama koje se direktno ne tiču vas, to je sigurno jedan od dokaza da vas on voli i ceni vaše mišljenje.

7. Voli da se priseća lepih zajedničkih trenutaka

Osoba koja vas vara je zaokpljena svojom preljubom i neće naći vremena da se priseti i napomene vam neke lepe momente iz vaše veze. Osoba koja vas voli, s druge strane, neće propuštati priliku da vas podseti na romantične trenutke iz vaše zajedničke prošlosti.

Oceni vest:
4
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan