Sedam razloga zašto ste još uvek singl

Sedam razloga zašto ste još uvek singl

Da li vam se čini kako su svi na ovoj planeti u nekoj srećnoj vezi sa savšenim partnerom, osim vas, naravno? Pre nego što krenete da paničite, morate znati da je sa vama sve u redu. Predstavljamo vam 7 razloga zbog kojih ste možda još uvek singl.

1. Pretrpani ste obavezama

Dobro znate da život može biti pretrpan raznoraznim obavezama, pogotovu ukoliko ste ambiciozni. Veze zahtevaju isto velika ulaganja vremena, energije i emocija. Šta će vam partner ukoliko nećete imati vremena za njega? To će izazivati samo napetost. Zato, smanjite ambicije ukoliko želite da pronađete ljubav, ili naučite da rasporedite vaše vreme na pravi način.

2. Previše cenite svoju nezavisnost

Mentalno jaki ljudi obožavaju da provode vreme sami sa sobom. A u jakim vezama postoji razumevanje ukoliko neko od partnera želi biti sam. Naravno da možete biti u vezi i istovremeno biti nezavisni, ali svaka veza zahteva neki nivo kompromisa. Ukoliko niste spremni za takvu prižrtvenost, onda je jasno zašto ste još uvek sami. 

3. Pokušajte da shvatite sebe

Ukoliko prolazite kroz neke velike životne promene kao što su novi posao ili novi grad, to može biti razlog zašto ste još uvek sami. Još uvek se možda niste u takvu promenu, možda još uvek niste spremni za još nešto novo. Potrudite se da razumete sebe. Ljubav će doći onda kada budete spremni na nju.

4. Ne možete da prestanete da mislite na…

Ukoliko i dalje mislite na sve te divne stvari koje su vam se desile sa bivšim partnerom, to ćete biti udaljeniji od toga da nastavite sa životom. Ukoliko nosite osećanja iz predhodne veze to će vas udaljiti od neke nove. Raščistite sa sobom stara osećanja pre nego što poželite da vam se dese nova. 

5. Ne znate šta želite

Ono što vam je bilo privlačno u tinejdžerkim danima više nije. Postal ste zreliji, i sada prosto ne znate šta želite od partnera. Neke stvari koje ste želeli više ne želite, a neke nove stvari koje želite vas prosto zbunjuju. U svakom slučaju, napravite listu željenjih osobina, to će vam pomoći da saznate šta zapravo želite. 

6. Ne osećate se prijatno u svojoj koži

Manjak samopouzdanja može da se odrazi na to kako predstavljate sebe. Budite ponosni na svoje telo uvek, jer na kraju, svi starimo i naše telo se menja, a ono što nosimo u mislima ostaje sa nama zauvek. Ukoliko ste toliko očajni u vezi svog izgleda onda promenite to, idite na vežbe, jogu, ples. Ali naučite da volite svoje telo jer ste lepi baš takvi kakvi jeste. Samopouzdanje je veći magnet za ljude bez obzira kako izgledate. 

7. Jedno radite drugo mislite

Ukoliko pričate o tome kako bi voleli da upoznate nekog novog a ne radite ništa povodom toga, recimo ne idete u grad nego čekate da vam on/ona zakuca na vrata, onda je besmisleno da se pitate zašto ste još uvek sami. Uradite nešto povodom toga, izađite iz kuće i preuzmite akciju. 

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan