Sedamnaesti Koncert godine 10. decembra

Sedamnaesti Koncert godine 10. decembra

Sedamnaesti NS Koncert godine biće održan u subotu 10. decembra, 23 godine posle održavanja prvog Top Plus Koncerta godine, 1993.

U subotu, 10. decembra 2016. u Velikoj dvorani SPC “Vojvodina” (SPENS) u 16 h počinje tradicionalna novosadska manifestacija na kojoj su do sada nastupale sve najvažnije grupe sa prostora sadašnje i bivše države.

Ove godine na NS Koncertu godine, publici će se predstaviti Goblini, Ritam Nereda, Van Gogh, Urban & 4, Kolja i Grobovlasnici, Bjesovi, Direktori, Irie FM i Čovek vuk. dok će čast da otvore ovogodišnji festival pripasti mladim i neafirmisanim bendovima – pobednicima 50. zaječarske Gitarijade, sastavu Hadži prodane duše, kao i grupi Harlekin, koja je pobedila na Gitarijadi Vojvodine u Kisaču.

Pokrovitelj i ovog NS Koncerta godine je Grad Novi Sad, a koncert je i petu godinu zaredom od Uprave za kulturu dobio status događaja od izuzetnog značaja za Grad. NS Koncert godine je za više od dve decenije svog postojanja bio vidljiv kulturni svetionik i znatno je doprineo da Novi Sad bude spreman za titulu Evropske prestonice mladih, kao i da nedavno bude proglašen Evropskom prestonicom kulture 2021.

Ulaznice možete kupiti od ponedeljka, 24. oktobra, u prodajnoj mreži GIGS TIX-a širom Srbije, online, kao i na blagajni Spens-a u Novom Sadu. Do nedelje, 30. oktobra, u ponoć ulaznice za parter će se prodavati po promotivnoj ceni od 1.000 dinara. Nakon promotivnog perioda, ulaznice će se prodavati po ceni od 1.250 dinara za Parter i tribinu Zapad 2, kao i 1.350 dinara za tribinu Zapad 1 – sedenje. Cena svih ulaznica na dan koncerta (ako ih ostane u prodaji) iznosiće 1.450 dinara.

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Trance Maniac

  pre 1388 dana i 13 sati

  Koncert godine? Rokenrol? U kom veku vi ljudi živite...

  Oceni komentar:
  0
  1